Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetne megtalálni a...

Hogy lehetne megtalálni a középutat a hippi énem és a reális világ között?

Figyelt kérdés
Eddig nem voltam a középutak híve. Szabadság, utazás, zene. Ezt az életet imádom. De orvos akarok lenni. Fel is vettek az egyetemre. De nem akarom feladni az előző életformámat sem. És a kettő, valahogy nem illik össze úgy érzem. Mármint alapból a munka nem illik össze velem, de én ezt szeretném csinálni, ezt tényleg nagyon szeretném, szeretnék segíteni az embereknek. Félek ez lekorlátozna. Hogy megragadnék egy városban, és dolgoznék dolgoznék dolgoznék. Ja, félek az egésztől, hogy átalakulok olyanná mint az apám, aki a pénzért él, és leszar mindent és mindenkit. Hogy találjam meg a középutat? Vagy itt nincs is középút? Igazából az egyetem biztosabb mindennél. Tehát azt mindenképpen el fogom végezni.
2011. aug. 14. 13:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen, lehet ki fogom nőni. Lehet az az érzésem is megváltozna, hogy ebben érzem jól magam. Lehet így lesz. Az hogy amikor divat volt ez az "életstílus", erre nem tudok mit mondani mert nem éltem akkor, meg nem is nagyon jártam utána. Lehet nem is hippinek nevezik, nem tudom. Nem olvastam ilyen könyveket, csak amióta élek, így élek.
2011. aug. 14. 14:04
 12/12 anonim ***** válasza:

szerintem tök jó fej vagy, és nem leszel olyan, mint az apád, mert az már most látszana. végezd el az egyetemet, 6-7 év bőven elég arra, hogy eldöntsd, melyik utat választod, és a végén dönthetsz úgy is, hogy hippiként körbeutazod a világot egy szál gitárral, de legalább lesz a kezedben egy képesítés.

amúgy tényleg illene hozzád valami extrémebb dolog, pl. Afrikában árvákat gyógyítani.

2011. aug. 14. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!