Szüleim nem engednek el sehova . Mit tegyek? 14f
Mondjuk én azt nem értem, hogy a szülők hogy engedheti el a 14-15 éves gyerekeiket ilyen helyekre?
Egyik előző hozzászóló említette a kiskunlacházi kislányt.
Nagyon sajnáltam, de az elő gondolatom az volt, hogy mit keresett egy 14 éves GYEREK éjszaka, egyedül az utcán.
Aztán láttam a fényképeit, és azt sem értettem, hogy hogy engedhették, hogy ilyen képeket tegyen fel a netre magáról.
Én 16 évesen voltam először diszkóban,21 évesen gyújtottam rá először, mégsem érzem, hogy le lennék maradva, vagy kimaradtam volna valamiből.
Strandra se engednek el? Ez azért durva. Mondd meg nekik hogy nem fogsz egész nyáron otthon ülni főleg hogy ilyen kevés van már belőle.
És mondd meg nekik, hogy bízzanak benned egy kicsit jobban, tudsz magadra vigyázni. Normálisnak tűnsz annyiból amit leírtál. :)
Szia! :)
Én novemberben leszek 14, és tudom h mit érzel. Engem is nagyon sok helyre nem engednek, és mindig gondolkozom azon, h a barátnőimnek miért szabad azt, amit nekem nem.
De én sem gondolom h Fesztiválokra elkéne menni, mert nagyon sok piás ember van, és azok meg aztán nem tudom mit mondanának, ha már egy részeg is lecicázik az utcán, érted? De ehelyett csinálhatsz magadnak más programot is a barátnőiddel, pl: ottalvás, fagyizás, séta, stb. Én a legjobb barátnőmmel biciklizni szoktam, vagy lemegyünk a játszótérre és beszélgetünk. Nem tudom h mekorra városban laksz, de ilyen kisebb heyekre biztos téged is elengednek! Amikor engem nem engednek el, akkor az osztálytársamra gondolok, aki baptista. Őt még a sulis farsangra se engedik el! Inkább örülök annak h engem szabadabb pórázon tartanak.
Remélem segítettem :)
Szia
most miért kell lepontozni? komolyan agyfaszt kapok tőletek.
mégis mit vártok, hogy 14 évesen elengednek drogos bebaszós fesztiválokra, ahol egy moshpitben szétverik a fejed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!