Nincs egyéniségem 24 évesen, hogy legyen?
ki mondta, hogy nincsen?
miből gondolod?
Nem lenne rossz ha egy kicsit bővebben írnál erről.
Szerintem meg van egyéniséged, ahogy nekem is és ahogy mindenkinek van, csupán a hülye divattól harsogó dolgok elnyomják!
Próbáld meg kizárni ezeket a zavaró dolgokat, és fedezd fel a saját egyéniséged!
Én már 8 éve kidobtama tv-met, és sokkal jobb lett az életem, nincs ami idegesítsen ;)
Minden embernek van egyénisége.
Amit másokon látunk, az sokszor csak álca hiszen valójában nem olyanok, mint amilyennek mutatják magukat.
Ne akarj másokra hasonlítani,csak legyél önmagad és ami a legfontosabb: érezd jól magadat!
ne viccelj, hogyne lenne. Olyan nincs, hogy valakinek nincs egyénisége. Legfeljebb nem vagy híres és harsány. Egyáltalán akarsz valakire hasonlítani, vagy milyen egyéniséget akarsz???
Írd le egy papírra a tulajdonságaidat, ezeknek az összessége vagy te. Nincs még egy ember, aki pont olyan lenne, mint te.
Biztos, hogy van egyéniséged.
Mindenkinek van.
Maximum csak az lehet a helyzet, hogy elnyomod.
Úgy értem, hogy másként viselkedsz, mint ahogy érzed magad, nem mutatod ki, hogy mi a jó, mi a rossz neked, mit szeretnél.
Egy álarcot viselsz, ezért nem látszik az igazi egyéniséged.
De olyan ember nincs, akinek nincs egyénisége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!