Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs egyéniségem 24 évesen,...

Nincs egyéniségem 24 évesen, hogy legyen?

Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 16:28
 1/10 anonim ***** válasza:

ki mondta, hogy nincsen?

miből gondolod?

Nem lenne rossz ha egy kicsit bővebben írnál erről.

2011. aug. 13. 16:37
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Érdekelne, hogy ki mondja azt, hogy nincs? És hogy miért gondolja ezt? Én amondó vagyok, hogy mindenkinek van egyénisége, csak nem minden helyzetben mutatkozik ez meg. Sokszor van úgy, hogy az ember nem bír vagy éppenséggel késve bír csak kibontakozni egy bizonyos társaságban.
2011. aug. 13. 16:41
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem meg van egyéniséged, ahogy nekem is és ahogy mindenkinek van, csupán a hülye divattól harsogó dolgok elnyomják!

Próbáld meg kizárni ezeket a zavaró dolgokat, és fedezd fel a saját egyéniséged!

Én már 8 éve kidobtama tv-met, és sokkal jobb lett az életem, nincs ami idegesítsen ;)

2011. aug. 13. 16:42
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
A kérdező elégedetlen önmagával, mert nem olyannak látszik, vagy tűnik ahogyan mások kinéznek akikről azt gondolja, hogy sikeresek (pedig ez közel sem biztos, hogy így van, sok ám a kirakatember).
2011. aug. 13. 16:45
 5/10 A kérdező kommentje:
utolsó te valaki ismerősöm vagy?
2011. aug. 13. 16:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem, csak 100ból 75 ember ugyan ebben a cipőben van, mint te, a te korodban!
2011. aug. 13. 16:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Minden embernek van egyénisége.

Amit másokon látunk, az sokszor csak álca hiszen valójában nem olyanok, mint amilyennek mutatják magukat.

Ne akarj másokra hasonlítani,csak legyél önmagad és ami a legfontosabb: érezd jól magadat!

2011. aug. 13. 16:56
 8/10 anonim ***** válasza:

ne viccelj, hogyne lenne. Olyan nincs, hogy valakinek nincs egyénisége. Legfeljebb nem vagy híres és harsány. Egyáltalán akarsz valakire hasonlítani, vagy milyen egyéniséget akarsz???

Írd le egy papírra a tulajdonságaidat, ezeknek az összessége vagy te. Nincs még egy ember, aki pont olyan lenne, mint te.

2011. aug. 13. 16:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy van egyéniséged.

Mindenkinek van.

Maximum csak az lehet a helyzet, hogy elnyomod.

Úgy értem, hogy másként viselkedsz, mint ahogy érzed magad, nem mutatod ki, hogy mi a jó, mi a rossz neked, mit szeretnél.

Egy álarcot viselsz, ezért nem látszik az igazi egyéniséged.

De olyan ember nincs, akinek nincs egyénisége.

2011. aug. 13. 18:13
 10/10 anonim ***** válasza:
53%
Ha még ezt is másoknak kell megmondani, akkor valóban nincs..
2011. aug. 13. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!