Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lépjek ki a kapcsolatun...

Hogyan lépjek ki a kapcsolatunkból? Miközben gyereket várok.

Figyelt kérdés
Gyereket terveztünk, szeretetben éltünk, terhes lettem. Ezzel párhuzamosan derült égből kiderült a páromról egy olyan dolog, amellyel nem tudok és nem is szabad együtt élni. Ezzel párhuzamosan megszűnt a munkahelyem, az övé a levegőben lóg. Szeretnék válaszokat kapni arra, ki, hogyan kezdené újra ebben az esetben. Szülőkhöz, barátokhoz költözés kilőve. A megoldás fontos lenne- nem szeretném ha a gyerek velem stresszelne a pocakomban a hátralévő 6 hónapban, viszont meg kell oldanom az életünket, felelős vagyok érte. Köszönöm...
2009. ápr. 13. 09:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
46%
Azért nem kell rögtön megkövezni a férfit, a pedofílok 90 %-a úgy éli le az életét, hogy nem próbálkozik gyereknél.
2009. ápr. 13. 20:36
 22/25 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, ő sem próbálkozott soha- hisz akkor korábban észrevettem volna, mi a helyzet.

Kedves Mindenki!

Itt nem is csak arról van szó, hogy féltem a gyereket, mert úgy hiszem, nem lenne képes ártani neki. Hanem arról, hogy viszolygom tőle, nem tudok ezzel a gondolattal együtt élni.

Nem, sajnos nem Pest környékén élünk.

Köszönöm a tanácsokat, megfontolom mindet és ki fogom választani a lehető legjobbat...

2009. ápr. 14. 08:14
 23/25 anonim ***** válasza:
48%

arra gondoltál már, hogy mi lesz a baba megszületése után? 3éves korától az apa elviheti és kéthetente jár neki a hétvége. Mit akarsz akkor csinálni? Indítványozod a bíróságon, hogy csak a Te felügyeleted mellett láthassa?

Ez tényleg szörnyű és nagyon sajnálom, mert emiatt valószínű sosem lehet majd köztük igazi apa-gyerek kapcsolat. Ezzel együtt 100százalékosan megértelek, sosem tudnék én sem egy ilyen férfival együtt élni.

2009. ápr. 14. 08:41
 24/25 anonim ***** válasza:
64%

Nagyon sajnálom, hogy így alakult az életed. Ugyanakkor nagyon érdekes, hogy a férjed ezt a dolgot bevallotta neked...DE lehet hogy fura kérdés..de biztos, hogy pedofíliáról van szó? tehát kicsi gyerekek?? Vagy ilyen thai fiatal lányokat nézeget?

Ha az előbbi, akkor tényleg nincs más megoldás, csak amit már előttem leírtak és ahogy te döntöttél..és mégvalami..NE hibáztasd magad, hogy eddig nem vetted észre stb. stb. Sok sikert és bátorságot..és jó dolog, hogy nem söpröd szőnyeg alá a problémákat...

2009. ápr. 14. 09:35
 25/25 anonim ***** válasza:
64%

Ez nagyon jó kérdés,a majdani kapcsolat tartás a gyerekkel.Mert akár megtette már akár nem,én a gyerekemet egyedül soha nem merném vele hagyni.És valóban van olyan pedofil,aki életében sosem ment el a tettlegességig,de van aki igen.Elég lenne ha 1x próbálkozna.Nem is ez a lényeg,hanem az,hogy Ő maga hajlandó-e belátni,hogy ez beteges aberráció.Mert ha már beismeri és belátja,hogy az anya a saját szemszögéből jogosan félti tőle a gyerekét,akkor emberileg legalább van jelleme,tud normálisan gondolkodni.Mert sajnos a legtöbb ilyen beteg nem látja ezt problémának,nem ismeri be,hogy ez nem normális dolog.A legjobb az lenne neki is,ha nem kellene a bíróságon kiteregetni,hanem Ő maga egyezne bele,hogy a gyerek az anyja nélkül sosem lesz vele kettesben,legalábbis amíg nem lesz nagykorú.

Ez borzasztó érzés lehet neked,nagyon nagy csalódás.

Remélem nem aljas,és a Te és a gyereketek érdekeit tartja majd mindig szem előtt,és megérti,hogy normális értékrendekkel bíró ember nem tud vele együtt élni.

2009. ápr. 14. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!