Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lépjek ki a kapcsolatun...

Hogyan lépjek ki a kapcsolatunkból? Miközben gyereket várok.

Figyelt kérdés
Gyereket terveztünk, szeretetben éltünk, terhes lettem. Ezzel párhuzamosan derült égből kiderült a páromról egy olyan dolog, amellyel nem tudok és nem is szabad együtt élni. Ezzel párhuzamosan megszűnt a munkahelyem, az övé a levegőben lóg. Szeretnék válaszokat kapni arra, ki, hogyan kezdené újra ebben az esetben. Szülőkhöz, barátokhoz költözés kilőve. A megoldás fontos lenne- nem szeretném ha a gyerek velem stresszelne a pocakomban a hátralévő 6 hónapban, viszont meg kell oldanom az életünket, felelős vagyok érte. Köszönöm...
2009. ápr. 13. 09:31
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm. De ez nem egy kipróbált aztán abbahagyott perverzió, hanem naponta rákeres a neten ilyen témájú oldalakra. Vágyik erre a dologra, de nem teszi meg, nyilván nem, törvény tiltja- meg a jó ízlés.

A gyerekre veszélyes lehet ez a dolog, azaz nem szeretnék emiatt aggódni.

Meg a többi, az együttélésünk alatt megejtett viselt dolgai miatt sem.

Néha tisztább összetörni egy tányért, mint elmosogatni...

2009. ápr. 13. 12:29
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint egyértelműen pedofíliáról van szó. Tudnod kell hogy ez egy betegség, AMI NEM MENTI FEL A TETTEK ALÓL, de lehet hogy inkább segítségre van szüksége. Elhiszem hogy nem akarod, hogy a együtt neveljétek a gyereket, mindig félnél hogy esetleg fogdosta-e vagy továbbment-e. Megértelek ha nem akarsz élni vele.
2009. ápr. 13. 12:43
 13/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm, én nem szerettem volna nevén nevezni ezt itt, említettem, miért... :(

Mindegy már.

Azt már eldöntöttem, vele nem.

Az a kérdés, nélküle hogyan.

2009. ápr. 13. 12:57
 14/25 anonim ***** válasza:
96%
Én vagyok aki azt a hosszút írta az előző oldalra. Mostmár értem mi a gond a férjeddel. Nem gondoltam volna, hogy pedofil hajlamai vannak, hanem vmi másra gondoltam (biszex talán vagy animal, stb). Ha a férjednek vannak ilyen hajlamai akkor mindenképpen kergesd el az életedből hisz ha megszületik a gyerek, biztos hogy nem fog tudni ellenállni neki. Szüntess meg vele minden kapcsolatot, ha meg már nagyon veszélyes a dolog (nagyon vágyik a gyerekre), akkor költözz el, cserélj számot stb hogy még véletlenül se tudjon megtalálni. Sajnálom :(
2009. ápr. 13. 13:10
 15/25 anonim ***** válasza:
91%
Pest környeki vagy? Gondolkozom rajta, hogy hogyan segithetnek, egy ötletem van, de meg eleg halvanyan... mikorra vagy kiirva?
2009. ápr. 13. 13:27
 16/25 anonim ***** válasza:
33%
Hát ameddig nem kiskorúakat molesztál és nem állatokkal fajtalankodik, nagy baj nem lehet :)
2009. ápr. 13. 14:13
 17/25 A kérdező kommentje:

Nem tehet róla, tudom...

Sosem bántott senkit, alapjáraton nem ilyen, szelíd a természete, plusz nem egy unintelligens ember... Azt hiszem, ő lenne az első, aki kitekerné a nyakát annak, aki gyerekeket bánt. De ÉN nem tudom elfogadni ezt a fajta betegséget, gyógyítani úgysem lehet...

De nem...

Magamban sem bízom: mostantól mindig azt figyelném, hogy néz a kicsikre...

Igazából legalább annyira sajnálom őt, mint magunkat, azért haragszom csak, miért nem szólt erről előbb.

Október elejére vagyok kiírva, és köszönöm mindenkinek az együttérzést.

Igazság szerint nem szeretnék bajt sem neki, sem magunknak ebből- azért viszont nagyon haragszom rá, hogy erről (sem) nem beszélt eddig.

2009. ápr. 13. 15:26
 18/25 anonim válasza:
82%
én a helyedben ( elolvastam minden előzőt) nem mennék el, még te keresgélj? menjen ő!! légy bátor, hvd oda az anyukádat, vagy más rokont mondd el neki és vele együtt zavarjátok el a psit. ha nem megy tedd neki szarrá az ottlétet, majd elmegy. ahoygn téged megtalált talál mást is, legyen neki jó máshol vigyázz a gyerekedre, és tedd meg mielőbb, hoyg ne tartson sokág, hagy előtte nyitva pl. a számítzógépet hadd találja meg miekt írtunk itt neked és kapjon észbe, húzzon el.
2009. ápr. 13. 16:03
 19/25 anonim ***** válasza:
64%
arrol nem irtal, hogy pest, illetve környeki vagy-e?
2009. ápr. 13. 16:19
 20/25 anonim ***** válasza:
71%

Szia, ez borzaszto!!! Kerjel mindenkepp szakszeru segitseget! Csaladsegito Szolgalat, ugyved, birosag, pszichologus...stb.

Azt is mindenkepp kerd a birosagon, hogy csak es kizarolag a te jelenletedben lathatja a kicsit majd az apja, soha de soha ne hagyd vele egyedul elmenni!!!!!

Egy kozepiskolai tanart ismerek, aki a gyerekeket vitte kirandulni (kisgimnazistakat)es ott fogdozta meg a kisfiukat! A kirandulas utan a gyerekek otthon elmeseltek a szuloknek, hogy mi tortent, es kiderult a dolog, a tanar bortonbe kerult. A tanar fiatalember, hazas, 2 gyerekkel.

Probalj arra gondolni ebben a szornyu esetben, hogy meg eppen az utolso pillanatban derult ki a dolog, es nem tortent a kicsiddel semmi baj!!!! Tudod mire gondolok, rossz is barmibe belegondolni. Tenyleg muszaj ugy felfognod a dolgot, hogy meg a rosszban az a jo, hogy most derult ki, es nem lett tragedia.

Nagyon sajnallak, vigyazz magadra, beszeld ki magadbol a bajt, ha baratokkal, szulokkel nem tudsz errol beszelni, akkor pszichologus, vagy orvos...stb. minden jot neked, es vigyazz a kicsidre!!!:))))

2009. ápr. 13. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!