30. szülinapra mit adjak?
Figyelt kérdés
A nővéremről van szó,aki ápolónő,de most otthon van a kislányával. Voltam egy barátunk 30. szülinapján,és olyanokat kapott,mint a 30-as útjelzőtábla,30-as csavarkulcs,mert autószerelő,30cm-es vonalzó,stb.
Neke sajnos nincsenek ilyen kreatív ötleteim. Ha tudnátok ötleteket adni,azt nagyon megköszönném.
2011. aug. 12. 17:18
1/4 anonim válasza:
egy kis csini apolo no ruhat:> tudod amivel kedveskedhet a ferjenek;)) ha erted milyenre gondolok:D
2/4 anonim válasza:
Esetleg egy karikatúrát róla és a családjáról :)
3/4 anonim válasza:
Nem biztos,hogy örülne ha a korával viccelnél...Legalábbis én nem igazán díjaznám.Most leszek én is 30.
Nincsen valamire szügsége???
Jó kis tortát csinálhatnál vagy csináltathatnál....
4/4 anonim válasza:
te ismered, te tudod, minek örülne... mondjuk szerintem viccesek a korral kapcsolatos ajándékok, de én sose kaptam ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!