Miért nem indítanak jó szülők iskoláját is?!
Szegénykém. Sajnálom hogy ilyen anyukád van, én sose éltem át ilyen, én szüleim sose bántottak, sose ordítottak velem, sose vertek meg, nem pénzeltek de ha kellett valamire kaptam, 18 évesen nem küldtek el itthonról, egymással sem veszekszenek, szóval hálát adok az égnek hogy az ő lányuk vagyok.
Szerintem old meg a továbbtanulásod úgy, hogy másik városban tanulj, és menj koleszba, esetleg ha anyud nem támogatja hogy továbbtanulhass, akkor menj el dolgozni jó messzire, és valakivel költözz össze albérletbe, sokan keresnek szobatársakat, szóval egész olcsón megúsznád. Bírd ki suli végéig valahogy, aztán otthagyhatod a francba, az ilyen ember nem anya. És az elsőnek nincs igaza, ember nem viselkedik így a gyerekével! Jó biztos a kérdezőnek is vannak hibái, de le lehet ülni és megbeszélni, nem pedig ordítani és fenyegetőzni, meg hasonlók, mert így persze hogy nem fogja tisztelni az anyját. Kitartást! 21/L
Az én anyámék azért normálisak, de az a vicc, hogy olyan képmutatóak amúgy. Pl. mindig ordítás volt, hogy nehogy cigizni merjek, mert eltörik a kezem, meg minek azt szívni csak akaraterő kell, hogy ne szívja az ember, bezzeg ők, aztán valójában mindkettő dugdossa a saját cigijét, meg rendesen remegnek érte, hogy senki nem szólhat bele, hogy szívják-e!
Vagy legyek őszinte, mi az, hogy nem mondom meg mit vettem a pénzemből, mikor világéletemben azt láttam, hogy anyámmal bevásároltunk, aztán nyomta oda, hogy szaladjak a szobámba dugjam a szekrénybe, apám meg ne lássa, el ne mondjam mennyi volt.
Meg hogy mertem életemben egyszer lógni az iskolából, mikor ők rendszeresen arról sztorizgatnak, hogy munkaidőben vásárolni megy, éjszakás műszakban alszik az öltözőben, ha nincs főnök asszony akkor elég egy órával később bemenni, és egy órával előbb eljön stb.
Vagy mikor az apuka egy piás és még a 20 éves gyereknek is fel kell nézni rá, hogy apu ilyenkor pihen, meg azért botlott meg a szőnyegben, mert álmos, vegyünk neki pálinkát ajándékba és meg ne mert említeni, hogy részeg, mert tisztelni kell apust.
Szóval egy nagy csomó szülő van, aki ráadásul bort iszik vizet prédikál és előbb ugrana ki a tizedikről, minthogy beismerje, hogy már pedig ő nevelte félre a gyerekét, mert azt hisz az számít amit mond, mindegy mit mutat közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!