Megcsal a ferjem? Nem tudom hihetek-e neki.
nem biztos hogy megcsal, de valószínűleg próbálkozott. ismerem az érzést, a hideg ráz... Én is kiírtam volna a telefonszámot. Beszélj vele, ültesd le, ha ilyen sms-eket látsz, ne mtudod, mire gondolj, de képzelheti, hogy mindenesetben rosszat. Ha nem akarja sem az 5 hónapos lányát, sem téged elveszíteni, jobb ha kordában tartja a vadállatot a nadrágjában, és ha azt válaszolja, hogy de nem csinált semmit, akkor is mondd meg neki:
Nem baj. ez egy figyelmeztetés.
Nezegesd csak a telcsijet, es irogasd ki a szamokat, hivd fel oket mindig. Ne latszodjon soha a te szamod amikor hivsz, es meglatod no vagy ffi veszi-e fel a telcsit!!!
Azert ez egy hazugsag volt tole, hogy az egyik haverja irta neki azt, hogy mar itthon vagyok...puszi!!! Haver puszit kuld neki????? Hulyenek nez a parod?
Legy kemeny vele, es mondd meg neki ne veszitse el a fejet, gondolom mennyi neki tetszo csajszit lat ejszakankent a munkahelyen, de jol vigyazzon!
Tegedet ne nezzen hulyenek, csak sajat magat, de tegedet ne! Szigoru legyel hozza, beszelj neki!
Én is kinyomoznám, ki ez a nő, mert nem bírnék magammal- de ez nem helyes.
Pont azért kellene leülnötök és átbeszélni ezt az egészet, hogy a gyanakvás kimenjen a fejedből. Gyanakodni akkor szoktunk, ha ő nem őszinte, tehát akár arra, hogy van nő, akár arra, hogy nincs, NEKI kellene reagálnia, mégpedig nyíltan.
Ezt érd el vele, hangosan, számon kérve nem fog menni, legyél ügyes...
Ellenkező esetben vagy a nő, vagy a gyanakvásod öli meg a kapcsolatotokat. A féltékenység- még ha van is okod rá- semennyivel sem szelídebb kapcsolatgyilkos, mint egy másik nő.
Innen nézvést veszítenivalód -nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!