Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsal a ferjem? Nem tudom...

Megcsal a ferjem? Nem tudom hihetek-e neki.

Figyelt kérdés
ejjel kidoboskodni volt.kb 5fele jott haza.de mar hivogattam,hogy hol van de nem vedte fel.aztan hazajott azt mondta most vegzett.egyszercsak jott neki sms o nemvedte eszre en meg elolvastam,es egy no lehetett de mas neven volt beirva.es irta neki,hogy most jottem haza.nagyon faradt vagyok.jo ejt.puszi.reggel szoltam a ferjemnek miez az sms,azt monda egyik haverja irhatta,de mer van ott nev arra meg mindig nemkaptam valaszt.ja es elobb neztem minden,kivan torolve a telefonbol az sms is meg a nev is.mire gondoljak most??van egy 5 honapos lanyunk.
2009. ápr. 12. 10:57
 1/5 anonim válasza:
92%
Szerintem még ne csinálj balhét se semmit.De légy résen figyelj oda és ha gyanús dolgot észlelsz akkor "csapj le"!
2009. ápr. 12. 11:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én leírtam volna a telefonszámot amiről jött az sms, és amikor egyedül lettem volna itthon felhívtam volna, vagy ott a szeme láttára és kihangosítottam volna, hogy hallja.aztán ha nő az illető, akkor jó leb*sztam volna a párom.
2009. ápr. 12. 11:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

nem biztos hogy megcsal, de valószínűleg próbálkozott. ismerem az érzést, a hideg ráz... Én is kiírtam volna a telefonszámot. Beszélj vele, ültesd le, ha ilyen sms-eket látsz, ne mtudod, mire gondolj, de képzelheti, hogy mindenesetben rosszat. Ha nem akarja sem az 5 hónapos lányát, sem téged elveszíteni, jobb ha kordában tartja a vadállatot a nadrágjában, és ha azt válaszolja, hogy de nem csinált semmit, akkor is mondd meg neki:

Nem baj. ez egy figyelmeztetés.

2009. ápr. 12. 11:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nezegesd csak a telcsijet, es irogasd ki a szamokat, hivd fel oket mindig. Ne latszodjon soha a te szamod amikor hivsz, es meglatod no vagy ffi veszi-e fel a telcsit!!!

Azert ez egy hazugsag volt tole, hogy az egyik haverja irta neki azt, hogy mar itthon vagyok...puszi!!! Haver puszit kuld neki????? Hulyenek nez a parod?

Legy kemeny vele, es mondd meg neki ne veszitse el a fejet, gondolom mennyi neki tetszo csajszit lat ejszakankent a munkahelyen, de jol vigyazzon!

Tegedet ne nezzen hulyenek, csak sajat magat, de tegedet ne! Szigoru legyel hozza, beszelj neki!

2009. ápr. 12. 17:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is kinyomoznám, ki ez a nő, mert nem bírnék magammal- de ez nem helyes.

Pont azért kellene leülnötök és átbeszélni ezt az egészet, hogy a gyanakvás kimenjen a fejedből. Gyanakodni akkor szoktunk, ha ő nem őszinte, tehát akár arra, hogy van nő, akár arra, hogy nincs, NEKI kellene reagálnia, mégpedig nyíltan.

Ezt érd el vele, hangosan, számon kérve nem fog menni, legyél ügyes...

Ellenkező esetben vagy a nő, vagy a gyanakvásod öli meg a kapcsolatotokat. A féltékenység- még ha van is okod rá- semennyivel sem szelídebb kapcsolatgyilkos, mint egy másik nő.

Innen nézvést veszítenivalód -nincs.

2009. ápr. 13. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!