Normális, ha a félretett pénzem nem akarják ideadni a szüleim?
Szia! Szerintem egyáltalán nem jogos amit csinálnak, mert ennyi idősen csak is te rendelkezel azzal a pénzzel, amit megkerestél magadnak.
Szerintem ülj le velük és mondj vmi hasonlót: "Anyu, apu, köszönöm hogy vigyáztok a pénzemre, én tudom hogy ti a legjobbat akarjátok nekem. De kérlek higgyétek el, hogy ennyi idősen el tudom dönteni hogy mire szeretném költeni egy kis részét, ha rosszul döntenék akkor pedig hadd tanuljak a saját káromból. Minden egyes forintjáért megoldolgoztam, úgyhogy elhihetitek, nem fogom csak úgy meggondolatlanul elszórni hülyeségekre, de nekem ez a nyaralás fontos"
szerintem kérdezd meg hogy meg van e még, vagy esetleg szükség volt rá, ha igen, semmi baj.
De, ha megvan, akkor k*rvára kiborulnék hogy nem adják oda, főleg 21 évesen.
Én 22 vagyok, de én anyámmal mindig is meg tudtam beszélni az ilyet, és ha nem volt rá szüksége, soha nem kért pénzt tőlem. persze amit nyári melóból szedtem össze (ilyenkor magamtól adtam neki, vagy vettem neki dolgot, azért csak így nyugodtam meg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!