Normális, ha a félretett pénzem nem akarják ideadni a szüleim?
Szia!
Pontosan azt csinálsz a saját pénzeddel amit akarsz. Szóval mondd meg nekik, hogy az a tiéd, és tudsz vele bánni.
Szerintem meg ülj nyugodtan a fenekeden és örülj neki, hogy olyan szüleid vannak amilyenek... Gondoskodóak, óvók, féltők, szeretők... 21 évesen én már rég saját magam tartottam el, úgy, hogy volt egy autóm, albérletben laktam és fősulira jártam!!! Sajnos, hogy ez így volt, de nekem ez jutott. Nem bánom, ha már így alakult, mert megtanultam értékelni amim van, amit ÉN szereztem meg, de ami a legfontosabb szerintem, megtanultam értékelni amit mások tesznek értem!
Tanuld meg te is,hidd el, a szüleidnek nem lenne már kötelességük egy 21 éves lányt eltartani, pláne nem nyaraltatni és amíg csak sz*ros 120 ezer forintot tudsz felmutatni, 4 év alatt, addig nincs is miért mérgelődnöd! Ahhoz te még "kicsi" vagy!!!
Nem értem, ha mindent te vettél magadnak, akkor ez a pénz hogy került hozzájuk? Ha ennyire önálló vagy nem fogsz a saját pénzedről önként lemondani és odaadni másnak, h nesze, legyen nálad... Mert ilyen nincs!
...lehet már meg sincs a pénz. :)
23.17
Annyira bírom ezeket a beszólásokat! Ok te megteremtetted magadnak mert az életed így alakult. Ettől függetlenül szerintem a mai világban egy szülőnek igenis kötelessége eltartani a gyerekét az első diplomáig, aminek ideális megyószerzési ideje 22-23 év.Nehogy már ne legyen erkölcsi kötelessége ezt megtenni ha megteheti! Az agyam eldobom, akkor vegyen kutyát ne gyereket szüljön, az csak max 18 évig él!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!