Tetszik nektek a Matilda név?
Figyelt kérdés
Negatív és pozitív véleményt is elfogadok.2011. aug. 9. 21:32
11/25 Iccy válasza:
nekem nem nagyon mert ha meghallom egy horror film jut az eszembe :S
12/25 anonim válasza:
Volt egy olyan brit harckocsi! Nekem tetszett annak a neve, de emberen olyan öregnénisnek hangzik.
13/25 ava87 válasza:
Nekem nem nagyon. Egy meglehetősen terebélyes nő jut róla eszembe, valahogy nem tudnék vékony Matildát elképzelni.
14/25 anonim válasza:
Szia! Nekem nagyon tetszik. Az én fejemben is megfordult, hogyha születik még egy kislányunk, akkor lehet, hogy ez lesz a neve.
A dédimamámat egyébként így hívták.
15/25 anonim válasza:
Nem tetszik nagyon ridegen, szigorùan hangzik.
16/25 anonim válasza:
Tetszik, és tök jó, hogy Tildának is lehet becézni, így majd ha nagyobb lesz, eldöntheti, hogy hogy hívatja magát.
17/25 anonim válasza:
Az 1ik színesbőrűnek ahol lakom az a neve és mindig baszogatjuk egyámst h a Matil' leszopja a faszod. : DDD
18/25 anonim válasza:
nekem határozottan NEM tetszik.öreges,macskás,és nekem is róla egy öreg ,kövér néni jut eszembe.A Tildáról pedig egy tipikus kékvérű valaki.(de senkit nem akarok megbántani)gondolja bele,ma már nincs túl sok Matilda,vagy Tilda,ez olyan öreg név,vagyis régi szóval ha majd nagyobb lesz,lehet,hogy nem fogja szeretni.adhatod neki ettől még ezt a nevet,csak akkor szerintem adj neki egy korszerűbbet is és ha nagyobb lesz,eldönti,hogy melyiket szeretné használni.
19/25 anonim válasza:
házvezetőnős meg szerintem nyanyáknak van ilyen neve pl.nekem van két ismerősöm az egyik 62 a másik 56-éves ez a nevük
20/25 anonim válasza:
Nekem a Tilda tetszik. A Barátok közt miatt...Olyan szép lány volt az első Tilda, hogy mindig ő jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!