Dédim neve volt (vagyis neki Matild,de az az egy a ide vagy oda:D) és úgy meg tetszett a név,hogy szeretném majd a babámnak adni:) Szerintetek milyen? Ugye nem is öreges?:)
Sztem a Rózsika jobbxDcsak viccelek:)sztem nem rossz:)
2010. jún. 5. 17:09
2/13 anonim válasza:
nekem egy ősz idős néni jut róla rögtön eszembe én nem adnám a gyerekemnek de te tudod üdv 35hetes kismama
2010. jún. 5. 17:13
3/13 anonim válasza:
Nekem tetszik,szép név:)Régen volt egy film,amibe a kislányt így hívták(róla szólt),de nemtudom már a címét,de nagyon szerettem...(30h)
2010. jún. 5. 17:51
4/13 anonim válasza:
Nekem ez elsőre amolyan tengerimalac névnek tűnik. De miután belegondoltam jobban, el tudom képzelni egy kislánynak, és nem is néznék rá furán, hogy így hívják. Magyarul nem adnám a lányomnak, de nem tartom elképzelhetetlennek, hogy valakit így hívnak.
Sőt jobban tetszik, mint a Dzsenifer, Vanessza, Nikol és társaik...
2010. jún. 5. 18:27
5/13 anonim válasza:
Szerintem helyes név, aranyos. De tudni kell viselni. (előttem megjelent hozzá egy önérzetes kislány)
2010. jún. 5. 18:40
6/13 anonim válasza:
Érdekes, de tudom, hogy ha megismernék egy édes kislányt ezzel a névvel, semmi perc alatt megszoknám. Add Neki bátran szerintem!
2010. jún. 5. 19:47
7/13 anonim válasza:
Gimis osztalytarsnom kishugat hivjak igy(most mar kiskamasz)egy elragado,gondor haju,meleg barna szemu kislany volt,gyonyoru mosollyal.Nagyszeruen tancolt.
Szerintem jo valasztas:)
11 honapos kisfiu anyukaja
2010. jún. 5. 21:26
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat,mindenki zöldet kapott:)
Elsőre nekem is egy idős hölgy jutott eszembe, de aztán rájöttem,hogy inkább azért mert a Matild névből van és az olyan harcias:)
Végérvényesen eldöntetett még az este,hogy Matilda lesz a kis huncut :)))
2010. jún. 6. 11:07
9/13 anonim válasza:
Tegnap olvastam a kérdésedet, azóta ízlelgetem ezt a nevet és mára nagyon megtetszett! Pedig eszembe se jutott vona ilyen nevet adni. Gratulálok a választáshoz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!