Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen a Matilda név?

Szerintetek milyen a Matilda név?

Figyelt kérdés
Dédim neve volt (vagyis neki Matild,de az az egy a ide vagy oda:D) és úgy meg tetszett a név,hogy szeretném majd a babámnak adni:) Szerintetek milyen? Ugye nem is öreges?:)
2010. jún. 5. 17:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%
Sztem a Rózsika jobbxDcsak viccelek:)sztem nem rossz:)
2010. jún. 5. 17:09
 2/13 anonim ***** válasza:
48%
nekem egy ősz idős néni jut róla rögtön eszembe én nem adnám a gyerekemnek de te tudod üdv 35hetes kismama
2010. jún. 5. 17:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik,szép név:)Régen volt egy film,amibe a kislányt így hívták(róla szólt),de nemtudom már a címét,de nagyon szerettem...(30h)
2010. jún. 5. 17:51
 4/13 anonim ***** válasza:
47%

Nekem ez elsőre amolyan tengerimalac névnek tűnik. De miután belegondoltam jobban, el tudom képzelni egy kislánynak, és nem is néznék rá furán, hogy így hívják. Magyarul nem adnám a lányomnak, de nem tartom elképzelhetetlennek, hogy valakit így hívnak.

Sőt jobban tetszik, mint a Dzsenifer, Vanessza, Nikol és társaik...

2010. jún. 5. 18:27
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem helyes név, aranyos. De tudni kell viselni. (előttem megjelent hozzá egy önérzetes kislány)
2010. jún. 5. 18:40
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, de tudom, hogy ha megismernék egy édes kislányt ezzel a névvel, semmi perc alatt megszoknám. Add Neki bátran szerintem!
2010. jún. 5. 19:47
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Gimis osztalytarsnom kishugat hivjak igy(most mar kiskamasz)egy elragado,gondor haju,meleg barna szemu kislany volt,gyonyoru mosollyal.Nagyszeruen tancolt.

Szerintem jo valasztas:)

11 honapos kisfiu anyukaja

2010. jún. 5. 21:26
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat,mindenki zöldet kapott:)

Elsőre nekem is egy idős hölgy jutott eszembe, de aztán rájöttem,hogy inkább azért mert a Matild névből van és az olyan harcias:)

Végérvényesen eldöntetett még az este,hogy Matilda lesz a kis huncut :)))

2010. jún. 6. 11:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap olvastam a kérdésedet, azóta ízlelgetem ezt a nevet és mára nagyon megtetszett! Pedig eszembe se jutott vona ilyen nevet adni. Gratulálok a választáshoz!
2010. jún. 6. 12:21
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Gratula a névválasztáshoz! Szuper kis név!
2010. jún. 6. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!