Mindig megvernek, vagy anya megfenyeget, hogy megveret apával (aki egyébként uszítás nélkül rendes), mit tehetek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 21:01
11/15 anonim válasza:
fiú vagy vagy lány? amúgy én vagy leülnék megbeszélni előbb apukámmal kettesben,ahol anyukád nem tud rátok rontani
12/15 anonim válasza:
Így igaz, ahogy az utolsó meg a válaszolók többsége mondja, kérj külső segítséget, gyámügy, gyermek védelem, rendőrség, a szüleid nem normálisak főleg anyukád, de apukád se ha hagyja magát irányítani. De első lépésként apuddal beszéld meg a dolgokat, ha nem hat akkor külső segítség. Ne tűrd tovább nem lesz ez így jó.
13/15 anonim válasza:
Ha apád jó fej lenne nem verne ő sem semmilyen körülmény között..engem is "fenyegettek" veréssel de sosem emeltek rám kezet..de féltem nagyon
14/15 anonim válasza:
ha apud uszítás nélkül rendes akkor beszéld meg vele hogy nem mindig ugy van ahogy anyud mondja.. má ha tényleg nem mindig ugy van
15/15 anonim válasza:
Az ilyen embereket szarrá kéne verni!Mondd el valamelyik rokonodnak és menjetek el a rendőrségre!A családon belüli erőszakot nagyon komolyan veszik manapság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!