Szakítanátok azért a párotokkal mert tetovált és a családotok ezt nem tolerálja?
Ugye ez nem komoly? Semmi köze nincs a családodnak ahhoz, hogy neki tetoválása lesz...
Azt mondtad, eddig szerették a párod... Ezután meg már nem? Én a helyedben elgondolkodnék, milyen embereket nevezek a családomnak...
Ha téged megingat az, hogy neki tetoválása lesz és még többet is szeretne, hát te sem vagy normális...
* A válasz megírásának időpontja: ma 18:52 vagyok
Most látom mit írtál fölöttem, és hogy valójában mire irányul a kérdésed.
Engem nem érdekelne a család véleménye ebben az esetben, hiszen nagyon butának kell lenni ahhoz ha valakit a tetoválása miatt ítélnek el. Én a párommal 3 éve vagyok együtt, senki nem támogatja a kapcsolatunkat mert véleményük szerint nem illünk össze. Tudod miért nem? Mert ő faluban lakik, én viszont városi vagyok. Az én szüleimet a te szüleiddel kellene összekötni, kb egy és ugyanaz a gondolkodás....
Gondoljanak amit akarnak engem aztán nem érdekelne a helyedben.
Ha téged nem zavar annyira, hogy el tud viselni azt is ha morog rá a családod (minden csoda 3 napig tart), akkor én semmiképpen sem szakítanék. Eleve attól, hogy valakinek tetoválása van még lehet nagyon kedves, odaadó, védelmező meg minden. Max. kérd meg, hogy olyan helyekre tetováltasson, hogy ha egy ujjatlan póló van rajta, akkor is takarja.
Ha tényleg eléggé szereted egy-két tetkó miatt nem szakítasz. Nem alkoholizál, vagy drogozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!