Hol szoktatok enni a lakásban?
Mindig a konyhában?Vagy szoba?
Én fel szoktam hozni a szobámba a kaját, tvt is lehet nézni közben, úgy az igazi:)
kanapén a nappaliban.
ezt szoktam meg, mivel kegyetlenül kicsi és hideg konyhánk volt régen, mióta elköltöztem, igaz meleg van a konyhában és jóval nagyobb, de 20 év az 20 év :)
meg egyébként is, nem fogom kicipelni a laptopot, h ott nézzem a filmet, ugyanis utálok full kussban kajálni :)
Szobámban a gép előtt :DD
És közbe South Patkot vagy Famaly Guyt nézek online :DD
15F
otthon, családommal a konyhában, esetenként valami apróságot (tábla csoki) a nappaliban, a nappali és a konyha közötti előtérben/ebédlőtérben.
albérletben kicsi a hely a konyhában, csak akkor eszem ott, ha nincs ott senki vagy háromból csak ketten vagyunk. ott mindenki visszamegy a szobájába, egy asztalhoz és úgy eszik. így férünk el. :D
tálca rulz!
Megnyugodtam, hogy nem csak én eszek gép előtt tálcán:D
Én eddig ezt szégyelltem, mert elvileg a konyhában ebédlő asztalnál lenne "helyes"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!