Hogyan tanítsam rendre a barátnőmet?
Komolyan mondom, életemben nem takarítottam és pakoltam annyit, mint az elmúlt három hónapban. Pár nap alatt olyan széjjelséget tud csinálni, hogy már rossz belépni a lakásba.
Vagy öt félig üres kávéscsésze a konyhában, a csészék alatt kávémaradék, minden sarokban mosatlan ruha éktelenkedik, az étkezőasztal körül vagy két marék morzsa szétszórva, ahelyett, hogy széthúzná a sötétítőt, inkább villanyt gyújt, a szemét ott esik ki a kezéből, ahol éppen van... és még folytathatnám a sort.
Tudom, hogy a napi 8-9 órás meló fárasztó, de én csak annyit szeretnék, hogy legalább saját maga után tegyen rendet. Hogyan tudnám ezt elérni?
Nem reménytelen :-) A közös rendrakásra való felkérés bizonyult eddig a leghatékonyabbnak.
Mindenkinek köszi a választ!
Örülök,hogy rendeződni látszanak a dolgok:)
A közös munka pedig még jó is lehet,akár egy szexbe is átmehet!:)Sok sikert nektek,még jó,hogy ezért nem hagytad el!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!