18 éves lányotokat meddig és hova engednéd el szórakozni?
Ez a 18 évesen már felnőtt gondolat megmosolyogtat.
Szerintem csak az számít, hogy milyen társasággal történik a cselekmény. Ha néhány barátnőjével szeretne menni valamerre akkor ennyi idősen már simán el kéne engedned. Ha viszont ilyen vegyes több fiú, több lány a koncepció már megfontolandó. Pláne akkor, ha olyanok is lesznek akiket egyáltalán nem ismer.
Budapesten nem kell tartani késeléstől, egyéb bűncselekménynek áldozatává válásától. Illetve nem kell jobban tartani, mint egy átlagos nagyobb városban. Én gyakorta fordulok meg Budapest belvárosában éjjelente és össze tudom foglalni, hogy milyen is a "látvány". Rengeteg külföldi van, lemerném fogadni, hogy az utcán csak minden 3. ember tud magyarul. Nincs hangoskodás, duhajkodás, rendesen kulturált körülmények között zajlik az élet. Nem Harlen...
15 éves korom óta járok balatonra barátnőmmel, idén 4 lánnyal jöttem szigetre. ha jól nevelted, semmi baj nem lesz.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!