Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Magasságkülönbség a NŐ javára....

Magasságkülönbség a NŐ javára. Milyen tapasztalataitok vannak? Ld alább.

Figyelt kérdés
Friss a kapcsolatunk, harmincasok vagyunk. Én 177, ő ffiként 165. Kitört a szerelem:). Intelligenciában mindent visz-és számomra gyönyörű a teste és a pofija is. DE. Mindig a magasabb férfiakat részesítettem előnyben-ő meg az alacsonyabb lányokat. Ő már túllépett a centiken-én is szeretnék... Ehhez kérek szépen mindenféle véleményt, tapasztalatot, humort, bármit, ami segíthet:) ha nem látom magunkat a tükörben, akkor egészen jól vagyok. De az utcán egy lónak érzem magam mellette-pedig objektíve nem vagyok az egyáltalán. valószínűleg van némi testképzavarom ...és erre most jön ez a szerelem:) Ideje lenne rendet tenni a fejemben:) Köszönöm.
2011. aug. 8. 17:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Na, hát én 185 cm magas vagyok. Így nem nehéz dolog számomra magasabbnak lenni jó sok férfiél. :) Így van ez a vőlegényemmel is, aki 175 cm magas. Eleinte engem nem zavart, mert azelőtt, hogy kialakult volna köztünk valami, kinéztem már magamnak. Őt sokáig zavarta, láttam rajta, hogy feszeng pl idegen társaságban, és szóban is kifejezte. Onnantól bennem is motoszkált, hogy ez nem "normális" így, hogy nőként én vagyok a magasabb fél. Ő elég mackós, én viszont személyi edzőként fizikailag a toppon kell legyek, szóval egy kívülállónak duplán úgy tűnhet, hogy vasmarokkal én viselem a nadrágot :D De így több, mint 5 év után úgy vagyok vele, hogy tényleg a legnagyobb probléma, hogy tavasszal az esküvői fotókon hogy álljunk, és mint már írta valaki, nem lesz magassarkú cipőm. Na bumm:) A lelkileg leghatalmasabb férfit kapom cserébe :)
2011. aug. 8. 20:16
 12/17 anonim válasza:
szerintem butaság lenne emiatt szakítani. ez csak egy rögeszme hogy a fiunak kell magasabbnak lenniee.:D Én 14éves vagyok és 180 cm:S:S (mi lesz késöb?!:||) na m1:D Eddig csak magasabb fiúkkal jártam de próbákzott már alacsonyabb is:dd de nem mentembele:$ a magasságmiattsem:D (mongyuk én akkor nem voltam még szerelmes..) de ha már szerelmes vagy akor nem éri meg ezért tönkretenni a kapcsolatot szerintem.. .:)
2011. aug. 8. 20:47
 13/17 A kérdező kommentje:

"A lelkileg leghatalmasabb férfit kapom cserébe :)"

EZT külön köszönöm:)

jahhj, lányok, sokkal jobban érzem magam így a kommentjeitek után:))

...mondjuk az esküvő tényleg izgi lehet így... De ennyire én nem szaladok előre. Még:))

2011. aug. 8. 21:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem aggódnod! Az egyik barátnőm szülei még nálatok is furcsább pár (a magasságot nézve). A férfi törpe (kisnövésű), a nő pedig bőven 180 cm fölött van, mégis több esztendeje élnek boldog házasságban. Úgyhogy fel a fejjel! :)
2011. aug. 9. 03:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Az eszetendeje helyett(bár az se lenne rossz) évtizedet akartam írni. Látszik már késő van.:)
2011. aug. 9. 03:40
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

175 centi vagyok

Eddig csak magasabb féfiak voltak az életemben.

az utolsó több éves kapcsolatom azzal ért véget,hogy exem kiakadt hogy én nem vagyok képes felnézni rá,hiába 190 magas ,2 diplomás,elvileg "jó party"...

aztán itt a nagy szerelem,170 centi,rajtam meg magassarkú is szokott lenni,azzal 180-185 is vagyok,bőven van különbség...mégis,bár fizikailag alacsonyabb,de olyan férfi,aki ténylegesen férfi,fel lehet rá nézni,olyan kisugárzása van :)

Eleinte zavart mindkettőnket,de megszoktuk.

Jah,és: Fekve mindenki egyforma magas...

2011. aug. 9. 08:50
 17/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, ez a "megszoktuk", ez lehet a kulcsa mindennek... Ezt ismételgetem én is, talán csak idő kérdése, és meg lehet szokni.

..csak ez nekem azért is okoz plusz nehézséget, mert a 165 centis Kedvesem nélkül is gyakorló testkép-zavaros vagyok, azaz dinoszaurusznak érzem magam, pedig a valóságban nyilván nem.:( Vaskosabb a lábam meg hosszabb az átlagtól, míg felül tök vékony vagyok. Neki meg épp fordítva: rövid lába. De épp ezért ülve legalább nem magasabb, a felsőtestünk ugyanakkora.

jahhj.

nehéz ez.

2011. aug. 9. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!