Magasságkülönbség a NŐ javára. Milyen tapasztalataitok vannak? Ld alább.
"A lelkileg leghatalmasabb férfit kapom cserébe :)"
EZT külön köszönöm:)
jahhj, lányok, sokkal jobban érzem magam így a kommentjeitek után:))
...mondjuk az esküvő tényleg izgi lehet így... De ennyire én nem szaladok előre. Még:))
175 centi vagyok
Eddig csak magasabb féfiak voltak az életemben.
az utolsó több éves kapcsolatom azzal ért véget,hogy exem kiakadt hogy én nem vagyok képes felnézni rá,hiába 190 magas ,2 diplomás,elvileg "jó party"...
aztán itt a nagy szerelem,170 centi,rajtam meg magassarkú is szokott lenni,azzal 180-185 is vagyok,bőven van különbség...mégis,bár fizikailag alacsonyabb,de olyan férfi,aki ténylegesen férfi,fel lehet rá nézni,olyan kisugárzása van :)
Eleinte zavart mindkettőnket,de megszoktuk.
Jah,és: Fekve mindenki egyforma magas...
Kedves utolsó, ez a "megszoktuk", ez lehet a kulcsa mindennek... Ezt ismételgetem én is, talán csak idő kérdése, és meg lehet szokni.
..csak ez nekem azért is okoz plusz nehézséget, mert a 165 centis Kedvesem nélkül is gyakorló testkép-zavaros vagyok, azaz dinoszaurusznak érzem magam, pedig a valóságban nyilván nem.:( Vaskosabb a lábam meg hosszabb az átlagtól, míg felül tök vékony vagyok. Neki meg épp fordítva: rövid lába. De épp ezért ülve legalább nem magasabb, a felsőtestünk ugyanakkora.
jahhj.
nehéz ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!