Magasságkülönbség a NŐ javára. Milyen tapasztalataitok vannak? Ld alább.
Én is így voltam, bár nálunk kisebb a difi: 172N/168F.
Először megmosolyogtak az ismerősök, de aztán mondták, hogy annyira összeillünk, annyira kiegészítjük egymást, hogy nekik mi így vagyunk "egy".
Én már észre sem veszem...
Tanácsom, hogy viselkedjetek felnőtt módjára, vagyis: -kit érdekel mások véleménye?-ez fontos!
Egyébként ismerek ilyen házaspárt és elmondásuk szerint jól megvannak.
Nincs erre semmi előírás, kötelezvény, csak egy szimpla szokás, de mint általában arra való, hogy az ember ne törődjön vele :)
Szia! Bár az exem velem kb egymagas volt,mindenben tökéletes,még sem tudtam túllépni azon,hogy nem magasabb.Működött jó sokáig,minden tökéletes volt tényleg,aztán valahogy elmúltak az érzelmek,és utólag visszagondolva jobb is,mert külsőségek ide vagy oda,sokkal szívesebben járnék olyannal aki 1fejjel magasabb nálam....
Ja és még egy vélemény.Én igazából feloldódva csak akkor voltam,ha nem láttam magunkat a tükörben,illetve ha az utcán nem mentünk magas nagy ablakos-üvegablakos épületek mellett.A közös fotókon is próbáltam mindig úgy állni,hogy azért alacsonyabbnak tűnjek.(több éves kapcsolatról van szó).
Annyi biztos,hogy legközelebb olyannal jövök össze,aki elég magas :)
De ez csak az én véleményem,sokan túl tudnak lépni a centiken!
Szia!
En 169 centi vagyok, a ferjem 153.
Mikor elkezdett kialakulni koztunk valami, en szepen leultem otthon, es atgondoltam, hogy vajon fog-e ez engem zavarni, mert ha igen, akkor mar bele se megyek semmi komolyabba.
Aztan rajottem, hogy ez egyaltalan nem fontos, sot, most mar csak mosolygok egy-ket ember bamulasan az utcan.
Remelem sikerul tuljutnod ezen, mert az alacsony pasikban van a legtobb kurazsi! :)
Nagyon-nagyon kedvesek vagytok!:)))))))))))
Épp ilyesféle biztatásokra vágytam. Köszönöm!
Én is magasabb vagyok, mind a férje. Én úgy voltam vele, hogy ha minden más tekintetben szuper pasi, és tökéletes (nekem), akkor miért ezen akadjak fent? Nekem a magam 177 cm-ével nem minden utcasarkon terem olyan pasi, akivel ennyire klappol és még magasabb is mint én. És most őszintén ki érdekel, hogy mások mit gondolnak? Annyi volt rossz eddig, hogy az esküvői fényképeken úgy álljunk, hogy ne látsszon, hogy én vagyok a magasabb, és néha vágyakozva megnézem a tűsarkúakat a boltban.
Amúgy szerintem tök aranyos, néha viccelődik vele, hogy alacsony (bár ő 170 felett van), és jókat szoktunk rajta nevetni. Ő is mindig azt mondja: "Nem vagyok magas, de legalább nagyon jóképű vagyok."
Én egy percig sem bántam meg, hogy vele vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!