Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszabb ember vagyok attól,...

Rosszabb ember vagyok attól, ha néha fizetős lányok szolgáltatásait veszem igénybe?

Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 17:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
67%

19:65-ös védelmében, én is nő vagyok és ha megtudnám a Qvázást, valószínűleg szakítás lenne már a meglévő kapcsolatból is. Nálam ez olyan előéletet jelent, amit egy hosszú kapcsolatban nem tudnék elviselni. Mindig az motoszkálna bennem, hogy bármikor visszajöhet ez a szokása, arról nem is beszélve, hogy maga a gondolat, hogy ilyen lányokkal volt is undorító és taszító számomra.

El nem ítélem, mint embert...de kapcsolat Vele nem kéne.

2011. aug. 7. 22:04
 12/28 anonim ***** válasza:
66%
Nekem aztán nem ártasz vele, kedves egészségedre :)
2011. aug. 7. 23:24
 13/28 anonim ***** válasza:
64%

Az én szememben az ilyen emberek rosszak, undorítóak, stb.

Ugyanez érvényes azokra is, akik ezt árulják.

2011. aug. 7. 23:49
 14/28 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy már régóta nem voltam k.rvánál és nem is tervezem, de sajnos ami megtörtént az megtörtént. Nem vagyok büszke rá, hogy ilyeneket csináltam, de hát ez van. Nem szoktam reklámozni, csak hát magam előtt azért nehéz letagadni...
2011. aug. 8. 00:23
 15/28 anonim ***** válasza:
54%

Attól függ milyen szempontból.

Pl ha kiderülne ez rólad, és én a munkaadód lennék, nem érdekelne, mert nem befolyásolja a munkavégzésedet.

Viszont én mint egy 23 éves lány ha megtudnám, hogy a fiú akivel épp össze készülök jönni, már prostizott, hát úgy sajnos negatív irányba változna a véleményem.

Persze én különleges eset vagyok, a barátommal ezer éve együtt vagyok, együtt vesztettük el.. Szóval én ehhez vagyok szokva. Lehet túl konzervatív vagyok. Majd kiderül :)

2011. aug. 9. 14:34
 16/28 anonim ***** válasza:
90%

Ha egy "Quasimodo" vagy akkor érthető, hogy a kielégülést csak a k@rvák adják meg neked.

De ha nem, akkor beteg vagy...

2011. aug. 9. 14:47
 17/28 anonim ***** válasza:
90%
Nem tartok emiatt senkit rossz embernek, de mivel az én agyammal nem lehet olyan eredményre jutni, hogy megértsem ennek a szükségességét, így nem akarok gyötrődni és a közelebbi kapcsolatot is kerülném egy olyan pasival, akiről ez kiderül. Ha már együtt vagyunk és régebben történt, megpróbálnám elfogadni, de nem tudom, sikerülne-e.
2011. aug. 9. 14:48
 18/28 anonim ***** válasza:
75%
Nem itéllek el, de nekem egy ilyen férfi nem kellene, nem lenne hozzà gusztusom, hogy olyan nõkkel volt, akibe mindenféle belefùrt.brrr
2011. aug. 9. 16:51
 19/28 anonim ***** válasza:
86%

Keresztényként téged nem ítéllek el, de amit tettél igen. Egyrészt olyannal szexelni, akibe még szerelmes sem vagy, állati dolog szerintem, sem önmagad sem akivel teszed nem tiszteled. Másrészt támogatást adsz így egy olyan iparágnak, ami más emberek nyomorúságából él.

Remélem, hogy egyszer találsz valakit, aki mellett nem érzed majd szükségét ezt folytatni és aki a múltaddal együtt fog majd szeretni.

2011. aug. 9. 16:56
 20/28 anonim ***** válasza:
Ez miért családi kapcsolatok témakörben van, ha nincs családod?
2011. aug. 9. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!