Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnam kiszedni a...

Hogyan tudnam kiszedni a stresszbol a baratom, hogy tudjon elni is?

Figyelt kérdés
A baratomrol van szo, nagyon kezd a depreszio fele haladni. Tavaly elvesztette a munkahelyet a valsag miatt, nem kap munkahelyet a szulei es a novere "eszik" meg h mar keressen munkahelyet fel orszagot is bejarta de nem vettek fel sehova. Mostanaban tervezzuk h megyunk a nyaron az Adria-tengerre nyaralni az edesanya nem akar jonni mert nehogy megszegyenitse mert h sokat iszik vagy nem viselkedik jol es ne szegyenlje a fia miatt magat. Pedig tudja hol a hatar s egy ket sort naponta megiszik tobbet nem ( neha tobbet is iszik ). meg azt is akarjak a szulei h szakitson velem mert h nincs munkahelye es en csak kihasznalom ot h vegyem el az utolso penzet is pedig soha nem kertem tole inkabb mondtam h most gyere hozzank egy ket hetre h lakjon velunk is. tavkapcsolatban vagyunk 320 km van koztunk egymastol. Nagyon el van szomorodva meg azon is gondolkozott h el tavozik az elok sorabol a szulei miatt mert mar nem birja a sok veszekedest es cseszegetest amit kap a csaladjatol. A szulei ellenem is vannak mert h tavol vagyunk es azzal tomik a baratom fejet h en massal vagyok estenkent s nappal massal jarok.csak azert h szakitsunk. Mar 2 eve vagyunk egyutt soha nem hasznaltam ki es nem is csaltam meg. hogy tudnak eletkedvet belecsalni mert mar reg nem hallotam nevetni es engem sem nevetett meg reg. Amugy 24 eves elmult en csak 22 vagyok segitsetek valahogy koszonom elore is
2009. ápr. 9. 22:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem dolgozik a barátod, akkor miből mentek az Adriára nyaralni? Nem lenne jobb az a pénz másra, fontosabb dologra félretenni? (De, ha kevés az ember pénze, nem jó ötlet a napi egy-két sör se.)

Mivel felnőtt emberek vagytok, ne a szülőkkel éljetek, költözzetek össze! Ott, ahol nagyobb esély van elhelyezkedni. Nem írtad, te dolgozol?

Mindenesetre, ha együtt vagytok, akkor már vigasztalhatod. Kialakíthatjátok a magatok életét, ebbe már nem szól bele a család sem, hiszen önállóan, a saját keresetből tartjátok fenn magatokat.

2009. ápr. 10. 07:58
 2/3 A kérdező kommentje:

kap penzt segelypenzt s abbol gyujtogeti ossze s az en felemet az en szuleim alljak, egyetemre jarok nem dolgozok jobban allunk anyagilag is mind ok

s ha halljak h el akar koltozni akkor nagy veszekedes van s meg nagyobb ha velem akar osszekoltozni, rolam nem akarnak hallani sem meg a nevemet sem a kirandulas 190 euroba kerul amibol mar 100 meg van

2009. ápr. 10. 11:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Felnőtt ember- ez máris feljogositja arra, hogy elköltözzön. Nem? Persze igy nehéz, ha te tanulsz, ő pedig munkanélküli. Bizonyára lestresszelik az anyagi gondok, talán a nyaralás miatt is aggodalmai vannak. Azt ajánlanám, hogy beszéljétek meg, hogy tényleg szükségetek van- e jelen helyzetben a nyaralásra, mit gondol ő erről. Nehéz egy embert kihúzni a depresszióból. Erre nem is igazán lehet mit mondani, csak azt, hogy segitsd őt, légy kedves, türelmes vele.

U.I.: a napi egy - két sör is sok lehet, mert az egyenes út lehet a több alkoholhoz, próbálj vele erről is beszélni.

Megkérdezhetem, hogy mikor és mennyit szoktatok találkozni?

2009. okt. 6. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!