Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most miért kapta fel a vizet...

Most miért kapta fel a vizet ennyiért a barátnőm?

Figyelt kérdés

Azt mondta hogy hirtelen haragú,és most kérdeztem hogy nálam alszik e holnap? És mondta hogy most nem. Erre én hülye meg írtam neki,hogy komolyan azt hiszem hogy néha mással alszik. És erre megsértődött,semmivel nem tudom kibékíteni. Most úgy már annyira nem "hűvös",de nem olyan mint eddig. Mit csináljak hogy megbékéljen? Nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni,de mondhatok neki akármit.

18F a barátnőm 16 éves. Lassan 2 hónapja járunk.

2011. aug. 5. 22:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem meg hülyeség ezért megsértõdni, ezen csak jót kellett volna nevetnie, hogy azt hiszed màssal alszik. Olyan mintha valami tényleg bàntja és nem akar róla beszélni. Keresd fel személyesen.
2011. aug. 5. 22:59
 12/15 anonim ***** válasza:
most attól mért bántaná feltétlenül valami,ha egyszer nem akar a barátjánál aludni?1000oka lehet rá.Inkább bántja az alaptalan féltékenykedés...
2011. aug. 5. 23:04
 13/15 anonim ***** válasza:
8%
Miért ilyen? 16 éves. A nők lehet hogy gyorsabban érnek, de csak testileg. 20 éves korukig használhatatlanok.
2011. aug. 5. 23:27
 14/15 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó hogy te mekkora egy bunkó debil állat vagy.....
2011. aug. 5. 23:54
 15/15 anonim ***** válasza:

lehet,de legalább nem 40-ig(azután is csak néhány) :D

/egy nő/

2011. aug. 6. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!