Miért raknak ki a 30 fölötti nők saját profilkép helyett szexi nőkről képet?
Bizonyos közösségi oldalakon, mint hotdog, meg hasonlók.
Ez feltűnt sokfelé már nekem, mintha szégyellnék magukat, pedig még nem is idősek egyáltalán. De miért jobb szexi bikinis (vagy anélküli) csajokat kirakni? Vannak akik még a bemutatkozó profiljukat is tele teszik ilyen szexi csajos képekkel. De miért? Nekik tetszenek ezek a csajok? El nem tudom képzelni, otthon ülnek és googleban szexi csajokról lesik a képeket HETERO nők. MIÉÉÉRT? Szeretném tudni, komolyan, őszintén, valaki segítsen megfejteni:)
eloszor is ezt a ferfiak is csinaljak es sokszor olyat tesznek fel ami nem nyilvanvaloan kamu.
Az ok szerintem a anok csak flortolni akarnak azert nem raknak fel atveroset mert igyis irnak nekik olyanok akik kb tudjak h m,i van csak szeretik elkepzeli h a no ugy nez ki. Ez olyan szerepjatek szeru kis kikacsolodas a valosagbol.
Mert minél hamarabb el akarják magukat adni a húspiacon, valószínűleg egy adag kapuzárási pánik is közrejátszhat. Bennem van annyi önbecsülés, hogy sem most, sem 5 év múlva nem tennék ki mást magam helyett. Én én vagyok, ha valakinek nem tetszik, akkor ne nézegessen!!!
A másik ok hogy valami átverés része az egész, vagy burkolt szexhirdetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!