Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit szólnátok, ha a...

Szülők! Mit szólnátok, ha a gyereketektől kapnátok egy nyaralást ajándékba?

Figyelt kérdés

Fiatal egyetemista vagyok, idén köztársasági ösztöndíjas leszek. Nagyon hálás vagyok a szüleimnek sok mindenért, ezt most nem fejteném ki. Mindenben támogattak, nagyon sokat utazhattam, míg ők 6-7 éve nem igen tették ki otthonról a lábukat. Mivel az ösztöndíjamat szintén nekik köszönhetően 100%-osan félretudom tenni, ezért szeretném őket meglepni egy nyaralással következő nyárra. Ti szülőként hogy reagálnátok erre? Meglehet ezt meglepiként csinálni? Mivan ha nem kapnak szabit? Félek ha elmondom, hogy mire készülök és kikérem a véleményüket, akkor lebeszélnének róla, mondván hogy ez az én pénzem, ezt pedig semmiképpen sem szeretném!!

A másik kérdésem, hogy ti 50 éves házaspárként milyen helyet választanátok? Szüleim szeretnek kirándulni, de strandolni is, fele napot így másik felét úgy eltölteni...

2011. aug. 4. 22:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
nézegesd az akciós külföldi utakat,akár tescoutazás,lidlutazás,rengeteg van,ami 3-5 nap,teljes ellátással
2011. aug. 4. 23:04
 12/26 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Megkérdezhetem neked ez kb mennyi pénzből jött ki? Egyénileg szervezted, vagy irodán keresztül? Én is valami hasonlóra gondoltam, de sajnos csak azt tudom hogy én hogy szeretek utazni (önellátás, a lehető legolcsóbb szállások stb), nekem nem fontos a kényelem, szüleimmel pedig nagyon régen voltunk közösen nyaralni, sosem luxus helyeken (szolid kis apartmanok vagy sátor), így nehéz belegondolni, hogy hogyan is lenne jobb...

Onnantól kezdve hogy minden le van foglalva úgysem mondhatnak nemet, majd mondogatom nekik, hogy akkor elúszik ez a pénz, inkább használják ki. :)

2011. aug. 4. 23:05
 13/26 anonim ***** válasza:
Hévizre szavazok rá..nagyon jó hely és fürdővíz egy csodás. :)
2011. aug. 5. 00:23
 14/26 anonim ***** válasza:
nagyon kedves tőled. Én árban Bulgáriát tudnám mondani, egyszer voltam, nagyon tetszett. Várnából szárnyashajó megy Burgasba és Nesebar-ba, a környéken van egy delfinárium is:) szerintem ha csak egy hetet töltenek el, akkor is nagy ajándék :D
2011. aug. 5. 11:30
 15/26 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, írtad a kényelmet. Szerintem fontos, de azért nem kell a luxus. ha tudsz foglalni egy kis apartmant egy nagy ággyal és szobával, akkor az bőven megteszi. Én apukámból indulok ki: ha ő nyaralni megy, nem a szobában üldögél, hanem nézelődik, kirándul és fürdik, nem aludni megy, tehát a szoba csak alvásra szolgál. nyilván legyen tiszta, ápolt, de nem kell nagy elvárás. illetve ha nyaralni megy, nem főz. tehát olyasmit keress szerintem, ahol legalább reggeli és vacsora, vagy valamelyik van, napközben meg esznek étteremben :D
2011. aug. 5. 11:34
 16/26 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam hogy jó lenne ha legalább két kaja lenne, ha már a szállást, utazást tudnám én állni, akkor nekik több jutna költőpénzként, ami tök jó lenne, talán nem spórolnának mindenen, mint általában kellett ha eltudtunk menni nyaralni. Ezért szeretném mindenképpen a repülőt is, mert akkor annyival is kevesebb, míg pl Horvátországba tuti autóval mennének, az meg ugye nem kevés pénz, viszont a benzinüket nem tudom kifizetni. Örülök a pozitív válaszoknak, amint lesz egy kis időm kezdek is nézelődni. Pénzem még nincs rá, így ezen a nyáron már nem tudom őket befizetni sehova, de remélhetőleg jövőre összejön. :)
2011. aug. 5. 18:35
 17/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez nagyon szép dolog tőled.

Külföld: Csíkszereda, és környéke. Itt van esetleg egy szálláslehetőség is.

[link]

Aich, Salzburg, Genf. Ezek még nagyon szép helyek.

Belföld: Gyula, Siklós, Harkány, Orfű, Abaliget, Keszthely...

2011. aug. 6. 23:57
 18/26 anonim ***** válasza:

Én mindenképp ajánlom Törökországot, Tunéziát (főleg Törököt). Rengeteg középkorú, vagy akár az idősebb generáció is jól érzi ott magát. A török fakultatív programok fantasztikusak, pl Pamukkale, török est, vagy egy kényeztető török fürdő. De a környék is szép, főleg Alanya, sok a látnivaló, pl az alanyai kikötő, a vár, amik mind ingyenesek is :) Én sokszor voltam ott, és ha egy kisebb szálloda is megteszi, akkor belinkelek egyet: [link]

de ha picit vársz, az iskolakezdés után olcsóbb lesz minden utazás, a jó idő viszont itt november elejéig kitart :)

remélem segítettem, és igen, nagyon kedves gesztus tőled! Az elején lehet, hogy lesz hú meg há, de hidd el, ezért nagyon hálásak lesznek neked egy életre! És később, amikor majd megköszönik neked a te lelkednek is felemelő érzés lesz, hogy ezt megadhattad nekik!

2011. aug. 7. 09:10
 19/26 anonim ***** válasza:
ja, utolsó vagyok. a belinkelthez annyit akartam hozzátenni, hogy a szálloda all inclusive, minden étkezés benne van, helyi üdítő és alkoholos italok fogyasztása is, délutáni snackek... és a szálloda városközponti, így nem isten háta mögötti mucsaröcsögén vannak, minden elérhető közelségben! Nagyon ajánlom! Nézegesd az irodák last minute ajánlatait. sunfun.hu, bestreisen.hu,kartagotours.hu, greentravel.hu, radissontravel.hu
2011. aug. 7. 09:16
 20/26 anonim ***** válasza:

Sztem csak akkor mond el nekik, hogy kérjék a szabit, ha le van fixálva, és akkor tudod mondani, hogy már nem lehet lemondani, másokra nem ruházható át... stb.

Olaszország, Tunézia, Törökország vagy vmi hasonló. Szóval ha megteheted, akkor küldöd és tengerpart, had lássanak "világot".

2011. aug. 7. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!