Melinda vagy Melitta?
Melinda.
Egy Melittát ismertem és őt ki nem állhattam. Sztem az olyan kisp***ás név.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de mi ertelme megvaltoztatnod ilyen esetben a nevedet? Te ugyis Melinda maradsz. 18 evig ezzel a nevvel eltel, azutan is mindenki igy fog hivni, aki ismer. En tuti, hogy nem valtoztatnam meg a nevemet csak azert, mert mar masnak ez a neve. Nem tudom, hogy melyik vezeteknev az, de lehet, hogy az lenne jobb, ha azt a vezeteknevet venned fel kicsit mas formaban, ha lehet, ha ez teged tenyleg ennyire zavar. Mondjuk szerintem nem kellene, hogy ilyen zavarjon. Gondolom, hogy a nevrokon nem a testvered.
En is nevet valtoztattam, mert kulfoldon elek es nem tudtak kimondani a magyar nevemet, de termeszetesen minden magyar a magyar nevemen szolit, hiaba nem az a hivatalos nevem. Neked is igy lesz, aki ismer, nem fog atterni az uj nevedre. Szep neved van, tartsd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!