Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért így mondják? Így is...

Miért így mondják? Így is gondolják?

Figyelt kérdés
Sok fiatal lánytól hallom, hogy nekik nem kell gyerek, mert utálják őket. Azt még megértem, hogy nem szeretnének, de, hogy miért utálják, és egyáltalán egy gyereket, hogy lehet utálni, azt nem értem.
2011. aug. 4. 19:06
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
67%
21:06- :) köszönöm, hogy így összefoglaltad, ez volt a lényeg! Szerintem sokan vagyunk így ezzel...
2011. aug. 4. 21:10
 22/30 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező akik utálják amikor a gyerek zajong a buszon azt azért teszik mert ugy gondolják hogy neveletlen a gyerek és sokszor a szülőt hibáztatják.Majd lessz nekik is gyerekük és megértik azt miért nem tud vele mit kezdeni a szülő.kár ezen fennakadni,ez van.
2011. aug. 5. 11:05
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó- engem nem az zavar, amikor a szülő nem tud mit kezdeni a gyerekkel, amikor rossz, mert nyilván van ilyen is, erről nem is tehet. De a kérdező hozzáállása viszont már más, mert ő nem is akar tenni semmit ezzel, inkább hagyja, hogy a gyerek azt csináljon, amit akar. Holott sokszor ez egy beszélgetéssel megelőzhető, mert a gyerekek sem hülyék, csak el kell nekik magyarázni, hogy vannak dolgok, amit nem illik.

Nyilván lesz még az én életemben is olyan, amikor majd feszengek az éppen neveletlen gyerekem mellett, de megpróbálnék valamit tenni a dolog ellen (nyilván nem bántatám). Nekem a problémám az, amikor a szülőt egy kicsit sem zavarja ez.

2011. aug. 5. 16:22
 24/30 anonim ***** válasza:
Utolsó: osztom! A szándék hiánya az idegesítő, nem az ha a szülő próbálkozik de kudarcot vall. Az a van ilyen kategória, amiatt nem bosszantom magam, megesik!
2011. aug. 5. 16:26
 25/30 A kérdező kommentje:
Képzeld, ha neveletlen, rossz a gyerekem igenis rá fogok szólni, 11 hós a babám, úgyhogy még nem nagyon lehet nevelni. Hidd el, hogy nem engednék olyan dolgot neki, ami zavaró, de egy gyerek nem énekel hangosan, és abban semmi neveletlen nincs.
2011. aug. 5. 20:27
 26/30 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nem te döntöd el kérdező, másnak mi a rossz, kellemetlen, zavaró. Nincs jogod eldönteni, hogy másokat zavar-e valami. Otthon a házadban énekelhet a gyerek amíg akar, de közterületen nem hal bele ha nem csinálja.
2011. aug. 5. 20:51
 27/30 A kérdező kommentje:
Nem nem én döntöm el, hála a jó égnek, hogy az átlag magyar nő, nem ilyen besavanyodott, mint itt páran.
2011. aug. 5. 21:26
 28/30 anonim ***** válasza:
Az nem besavanyodottság ha valami zavar és nem félünk megmondani. Ezek szerint akkor én is énekelhetek a vonaton pl az alvó kisbabád melled miközben rugdoson az első ülést? :)
2011. aug. 5. 21:31
 29/30 A kérdező kommentje:
Éneklést szívesen venném, de mint már írtam rugdosni én se engedném, egyébként a kérdés az volt, hogy miért mondjátok, hogy utáljátok őket.Ezért lehet utálni?
2011. aug. 5. 21:35
 30/30 anonim ***** válasza:
Hogy lehetsz ilyen értetlen? Most mondd meg, te egész életedben minden egyes szót amit kimondtál, pontosan úgy is értetted és véresen komolyan? Mert biztos hogy nem. Akkor meg ne problémázz. Ha valakinek olyan kedve akkor joga van utálni a gyerekeket ha nem árt nekik, gondolni azt gondol amit akar. Valaki a kutyákat utálja, vagy a telet. Azok sem adtak rá okot.
2011. aug. 6. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!