Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jobban szereted a párod a...

Jobban szereted a párod a családodnál?

Figyelt kérdés

Olyanoktól kérdezem, akik nagyon jóba vannak a családjukkal (azért mert akik haragszanak a szüleikre/testvéreikre azoknál gondolom nem kérdés ez)

A minap elgondolkoztam ezen, és arra jutottam, hogy bármennyire szeretem is a párom (márpedig nagyon szeretem) a testvérem elvesztése jobban fájna. És szerintem a szüleimé is. Persze ezt jelen percben értem, tehát nem kiöregedett szülők esetében mondom, hanem mondjuk egy (Isten őrizz) hirtelen balesetnél. Van aki, azt mondja, hogy ez azért van, mert szülőből/testvérből csak az van nekünk, nem találunk másikat, pótolhatatlanok, párból viszont van esély arra, hogy új jön.

Nálatok hogy van ez?

2011. aug. 4. 17:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
45%
Miért kell lepontozni az utolsót? Pedig igaza van, mert pasiból jöhet 200 de anyából csak egy van. Majd ha szépen félrekefél a csodálatos párotok meglátjuk mi lesz.
2011. aug. 4. 18:33
 12/16 anonim ***** válasza:
47%
Huhhh.... Akkor ha én nem pontoztam, akkor nem fognak megcsalni. De jó! XDDD
2011. aug. 4. 18:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lehet ilyenekben mértéket tenni. Akármelyikükkel történne valami nagyon megviselne, kikészítene. Főleg ha idő előtt.

De ha nem halálról van szó akkor a Páromat választanám, mert az Életem Vele élem le. a szüleimnek is megvan a maguk élete, (elváltak) a párjuk. De ez elméleti és mindig is az marad, mert a szülőcsaládommal SOHA nem szakadunk el.

Fogalmazhatnék úgy is, hogy amíg élnek Ők a bázis, a Párommal való életem pedig a színtér, ahol zajlik az életem.

Erről lehetne sokáig filózni.

23N

2011. aug. 4. 19:13
 14/16 anonim ***** válasza:

18:33: a szülő is hátba tud ám döfni kegyetlenül, akármilyen jó is egy kapcsolat. Az ember aztán meg tud hülyülni.

Szerintem az a legjobb, ha inkább nem ragaszkodunk mindenkihez annyira veszettül, eszetlenül és kisebb csalódás ér minket.

Lehet, hogy férfiból/nőből 1000 másik terem, de mindenki egy külön személyiség, akit soha többé nem találunk meg másban.

2011. aug. 4. 19:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Élete szerelmét is dobná mindenki egy babáért.
2011. aug. 4. 23:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja az a szülő aki hátbatámadja a gyerekét az no comment. Én ismerem eléggé ahoz a szüleimet hogy tudjam soha nem támadnának hátba hiszen mindig csak a jót akarják. Mindig figyelmztet anyu hogyha hülyeséget csinálok és ha akkor nem is látom be idővel mindig. De ha most jön az a rizsa hogy jaj nem ismerhetsz eléggé senkit, akkor ugyanez a szitu a pasinál is hiszen azt még annyira sem ismered mint anyádat, mert csak melette nőttél fel.
2011. aug. 5. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!