Mit lehetne csinálni ezekkel az emósokkal?
Miért kéne bármit is csinálni? Én is egy idétlen divatnak tartom, nem tetszik, de ettől még nem érzem úgy, hogy bármit is csinálni kéne. Én tini koromban punk voltam, gondolom sok embernek az sem tetszett. De minden kornak megvan a maga divatja (nem is egy). Régen is voltak hippik, csövesek (mármint nem a hajléktalanokra gondolok), digók, stb. Mint ahogy most is vannak rockerek, rapperek, diszkósok, alterosok, punkok, gótok, és igen, emók is. A tinikor erről szól, ez egy természetes dolog, identitás keresés, valahová tartozni vágyás. Egy idő után úgyis kinövik nagyjából. Mondjuk mint mondtam, én tiniként punk voltam, már nem öltözöm úgy, sőt, inkább divatosan, csajosan öltözöm, de az orromban még mindig karika van, és néha elmegyek punk koncertekre a régi haverokkal.
Ha az illető tényleg a barátnőd, akkor nem a stílusával foglalkozol. Ha a viselkedése is elviselhetetlen számodra, akkor nem kell barátkoznotok, de pusztán azért mert máshogy néz ki és más zenét hallgat, ökörség összeveszni. Az meg hogy megfertőzték, egyszerűen hülyeség, ez nem fertőzés, ez tetszett meg neki. Mondom, nekem sem találkozik az ízlésemmel, néha jókat röhögök ezeken az arcokon, de most mit zavartassam magam ilyen hülyeségeken?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!