Vajon be akar csapni a párom és családja?
A helyzet a következő. Párommal már megvolt az eljegyzés, de esküvőről még nem beszélünk. Együtt lakunk a páromék szüleinél. Most ő neki akar fogni az építkezésnek (ami a szülők házának a telkén lenne). Nem sok pénzük van, és számomra furcsa, hogy evidens dologként arról beszélnek, hogy majd az én fizetésemből, meg a pároméból majd kihozzuk valahogy a házat. Szép apránként. Ez rendben lenne, ha más lenne a szitu, de nem érzem azt, hogy ez majd KÖZÖS lenne. Nekem saját házam van, de ebben most nem tudunk lakni (hosszú sztori), idővel beköltözhetnénk. Neki ez több okból nem tetszik. Édesanyám óva int attól, hogy bármilyen házzal kapcsolatos költséget magamra vállaljak. A családi házukon hatalmas hitel van. Dolgozzak azért, hogy esetleg egy szakítás során kirakjanak, és elúszott a pénzem?
Mit tegyek, mondjam azt, hogy vegyen el, tulajdonrészt kell kérni, papírt kell íratni, vagy egyszerűen ne vállaljam a költségeket, csak a rezsit?
Teljesen tanácstalan vagyok, nem akarom hogy megromoljon a viszony közöttünk, de nem akarom kiszolgáltatni magamat. Mi a helyes? Tényleg szeretem a páromat, de nem akarom megszívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!