Mit csináljak az anyukámmal? Teljesen kifordult magából!
Te hány éves vagy? Gondolom nem 10-12, ha már van barátod, akinek pénze is van. Vagy csak anyukád gondolja így?
Elég fura, amiket írtál. Olyan, mintha a második kamaszkorát élné, mikor még csak a kinézete érdekelte, hogy minél csinosabb legyen... Nem akarlak megbántani, de nem lehet, hogy van valakije?
Ez az! Tapintatosan ki kéne puhatolni.Vagy apát ráuszítani, hogy udvaroljon már egy kicsit a nejének!
Téged elsősorban a szüleidnek kéne eltartani, nem a barátodnak.
Kérdezd meg: Anyám, szerelmes vagy talán?
Biztos meglepődik, de jobb lenne kiugrasztani a nyulat a bokorból.
vagy csak változó korban van, klímaxol, és így éli meg. Ez a férfiaknál a kapuzárási pánik, a nőknél meg a változókor.
Rádöbbent, h öregedik, és h innentől csak több ránca lesz, és megijedt, h nem fog tetszeni nektek... Szerintem a legtöbb, amit tehetsz, h melléállsz, támogatod, mondod neki, h szereted, és sokat beszélgetsz vele. Reméljük hamar túljut rajta. :)
23:25 - Simán... Ismerek valakit, aki 40 évesen be-klimaxolt, a nőgyógyásza is nézett nagyokat, de még 50 sincs, és biológiailag már nem lehet gyereke, és túlvan a változó koron. (ettől függetlenül egy elviselhetetlen buta perszóna, de ez nem tartozik ide)
Szóval lehet klimax is, lehet, hogy magányosnak érzi magát, hiányolja a törődést, attól, hogy valaki családanya, még neki is hiányozhat egy kis lazulás, hogy foglalkozzanak vele, megkérdezzék, hogy van, meghallgassák, leülhessen pihenni, elmehessen szórakozni... stb. Az én anyukám is nagyon hiányolja, és bár apámmal pocsék a házassága, de ha eljön velem néha valahova, akár csak járkálni, vagy valami ingyenes programra, (nemrég pl. elvittem egy ingyenes sminkelésre a belvárosba) akkor teljesen kikapcsolódik, és jobb a hangulata. Ő is ember, te is leszel ennyi idős, megvan az ideje a szórakozásnak is mindenki életében, ugyanúgy, ahogy a feladatoknak.
Sajnos van ilyen, hogy korai klimax, még huszonévesen is előfordulhat (- a természet "csodája" ...:((
De én azt gondolom, hogy Anyukádnak egyszerűen csak szeretethiánya van, tetszeni szeretne, mint nő. Nem lehet, hogy Apukád egy kicsit elhanyagolja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!