Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes párterápiáa menni?

Érdemes párterápiáa menni?

Figyelt kérdés
Személyes tapasztalatokra lennék kiváncsi. Volt már akinek sikerült megmentenie a házasságát szakember segítségével?
2009. ápr. 8. 17:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátnémnak. De egy évig jártak. Viszont most sokkal jobb a kettejük kapcsolata, mint előtte, azt mondja, és van 3 gyerekük. Meg is voltak már.
2009. ápr. 8. 17:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi is jártunk három-négy éve. Én nagyon élveztem, átmenetileg segített is a házasságunkat rendbetenni. De csak átmenetileg. Zátonyra futottunk ismét, és valószínű, hogy a válás lesz az utolsó közös kalandunk.
2009. ápr. 8. 21:39
 3/6 A kérdező kommentje:
És milyen kérdéseket tesznek fel? Vagy mi módon vezetik rá a helyes útra az embert?
2009. ápr. 8. 21:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon is megéri!

Mi szerencsére nem járunk ebben a cipőben, viszont van egy nagyon tuti könyv, ami ebben sokat segít (Már a tönkrement kapcsolatok helyrehozásában, ha a párok elhidegültek egymástól.): Gary Chapman-tól az EGYMÁSRA HANGOLVA alcím: AZ ÖT SZERETET-NYELV A HÁZASSÁGBAN

Harmat Kiadó adta ki: 1114 Bp., Bukarest u. 3. Tel/FAX:466-9896 e-mail:harmat@harmat.hu net:www.harmat.hu

Sok sikert! Legjobb, ha együtt olvassátok. Mi még jegyben járás előtt olvastuk, igaz külön.

2009. ápr. 10. 16:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Én arra is kíváncsi lennék, mennyibe kerül egy ilyen párterápia, és hogy milyen sűrűn kell járni?
2010. márc. 23. 09:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekünk ingyen volt a párterápia egy korház mentálhigénés osztályán. Nem sokat ért de az jó volt hogy utána sokat sétáltunk hazafele menet meg fagyiztunk... Szóval az hogy gyerek nélkül elmentünk sétálni kikapcsolódni többet ért mint az egész terápia
2010. jún. 17. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!