Kinek van igaza az alábbi ügyben?
Nagymamám (Apukám anyukája) nemrég meghalt. A lakását 1995-ben a nevemre írattatta. Most halála után Apukám testvére megsértődött, és azt hiszi ki akarjuk semmizni az örökségből.
Néhány részlet: Amikor a lakás az én nevemre került Mamám írt egy levelet a másik fiának (aki külföldön élt az egész családdal), hogy ő úgy gondolta rám iratja, mivel az én szüleim rossz anyagi körülmények között éltek, ők pedig jómódban. Kérte, reagáljanak rá, akkor is, ha nem értenek egyet vele. Válaszra sem méltatták. Én és Mamám közösen kifizettük az Önkormányzatnak a lakás vételárát. Mindez 12 éve történt, eddig nem került szóba az ügy, csak most, miután Mamám elhunyt. Szerintetek mi a legjobb megoldás az ügyben? Mi az igazságos?
...Talán egy ötlet: add el a Nagyid ingatlanját és vegyetek belőle egy újat!!!...
Pár 10e Ft-ot megér egy üdvédi tanácsadás is, hogy probléma esetén tudd, hogy mire számíthatsz!.
Soha senkiben ne bizz meg!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!