Lányok, mit kaptatok 18 születésnaptokra a barátotoktól?
7 decis üveg becherovkát :D (akkor kb. 1 hónapja jártunk csak amúgy:D), kedvenc piám, marhára örültem :D a végét érettségi előtt ittuk meg a suliban :D
De azt hiszem itt nálam mindenkinek romantikusabb sztorija lesz kb. :) 22/N
Egy pici fekete köves ezüst gyűrűt, valami édességet meg egy szál vörös rózsát.
21/L
Na már bevásaltam, írom a végeredményt: 1 szép nagy orhidea, törölköző a nevével, rózsaszin fülbevaló hozá illő karkötővel, de ez csak olyan kis műanyag bizsu, mozart csoki, és gyönyőrü szép melltartó bugyival :)
az egészet ugy tervezem hogy kizavarom a szobájábol az aztalát teleszorom rózsaszirmokkal, szivecske formába elhelyezek 18 mécseszt mivel 18 éves lesz, és becsomagolva elrendezem az asztalára az ajándékokat :)
Vélemény ??? vagy valami ötlet ?
Ha romantikus alkat a barátnőd szerintem imádni fogja :)
Én sírva röhögnék, bocsi :D
szép
én nő napra kaptam egy gyertya fényes vacsit,:) az étkező tele gyertyákkal,a szobába kirakva gyertyából hogy szeretlek:):) Milyen szép si volt:):)
Nos mindent ugy csináltam ahogy leírtam és bizony nagyon el volt ragadtatva, sokáig csak nézte az asztalt tele ajándékokkal, aztán persze kibontotta oket és akkor jott a második boldogság hullám :)
Szal jól sült el :)
Mindenkinek köszönöm a segítséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!