Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék vásárolni a barátnőm...

Szeretnék vásárolni a barátnőmnek egy BMW M3 E92-t. Munkába járáshoz lenne rá szüksége. Szerintetek bunkóság lenne ha a saját nevemre iratnám?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 11:45
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
csak egy egyszerű kérdést tettem fel nemkell mindjárt leharapni a fejemet. Nem kötelező válaszolni meg kioktatni csak a véleményetekre voltam kiváncsi
2011. aug. 1. 12:00
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Igy ilyen formában bunkoság lenne igen.

ne szülinapi ajándékként vedd ugynem gáz.

2011. aug. 1. 12:05
 13/22 anonim ***** válasza:
85%

Ne itt rázd a rongyot hülye gyerek....

Ha meg neki veszed akkor az övé b@zdmeg,ha lelép akkor meg így jártál és buktál egy BMV-t,amit ajándékban adsz azt nem kéred vissza vili??!Akkor nem vegyél neki ha ilyen kis pö.cs vagy!

2011. aug. 1. 12:20
 14/22 A kérdező kommentje:
szerintem azért mégiscsak jobb lesz ha az én nevemen van. Majd megmondom az asszonynak hogy így azért mégiscsak olcsóbb a kötelező biztosítása. Szerintem nem fogja vissza utasítani
2011. aug. 1. 12:23
 15/22 anonim ***** válasza:
88%

te visszakérnél egy ajándékot? ha az autó a szülinapi ajándéka, akkor az övé, nem a tied. Ez olyan, mintha visszakérném a virágcsokrot, mert én kerestem meg rá a pénzt, odaadtam, de miután haragszom az illetőre, visszakérem a csokrot. nevetséges.

Ha maga az autó az ajándék, akkor az ő nevére írasd, vagy ne adj neki autót.

Ha az a lehetőség az ajándék, hogy átengeded neki az autódat munkába járáshoz, akkor viszont úgy add elő a dolgot. Ezesetben lehet a te neveden.

Miért nem lehet normális ajándékot adni? miért kell mindent túlzásba vinni? Nem autót, hanem könyvet, ruhát, max ékszert, vagy nyaralást érdemes adni, és ezeket te sem sajnálnád később tőle. Nem vagy szimpi ember ezek után (és nem a pénzed miatt, hanem a hozzáállásod miatt). Ezekután viszont ne vágdd a fejéhez, ha a pénzedért szeret, hiszen minden lehetőséget megadsz neki erre...

2011. aug. 1. 12:24
 16/22 A kérdező kommentje:

,,Ha az a lehetőség az ajándék, hogy átengeded neki az autódat munkába járáshoz,""

Ez nagyon jó köszönöm!

2011. aug. 1. 12:29
 17/22 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem irasd nyugodtan a Te nevedre, ha durrog érte, akkor úgyis tudod, hogy csak a pénz érdekli.
2011. aug. 1. 12:36
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem rosszulesne.

Inkább vennél egy biciklit ha ajándék. Tölem pl. gyürüt vett vissza az exem, tök kamu szöveggel. Erre kidobtam. Tessék, ugorj utána, már a tiéd!

Utálom az ilyesmit, inkább semmit se adjon az illetö.

Szerintem szülinapra mást adj neki, emellett te még adhatod kölcsön az autódat. Csak ne ajándékként legyen beállítva, mert amit valaha visszavehetnek az már nem ajándék.

23/N

2011. aug. 1. 12:55
 19/22 anonim ***** válasza:

Vegyél neki egy 3 kerekű biciklit, és irasd anyád nevére :)

Így ő is tud munkába járni, és "nehogymá elkerekezzen vele, amiért te dolgoztál meg"

2011. aug. 1. 13:43
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

De szeretném bebiztosítani magamat mert ha véletlen egyszer lelépne nehogy már az övé legyen az autó amit én dolgoztam meg.

Szereted őt vagy csak kiegészítőnek kell?Ez a kapcsolat egy fos szerintem.

Előzőnél a pont.

Az ilyen pasik sírnak mindig hogy a nők csak pénzért vannak velük,sajnos azért mert az ilyen típús más nem tud adni.

2011. aug. 1. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!