40 körüli férfi komolyan gondolná egy huszonéves nővel?
SEMMI ESÉLYE!
A pasinak kapuzárási pánikja van, most csak azt próbálja mutatni hogy ő a nagy casanova és még nem vén csont.
Ha nem családos a férfi, akkor is csak játéknak kellenél, ha pedig az akkor a többség úgyis visszamegy az asszonyhoz, és itt jön képbe főként a kapuzárási pánik!
A lánya lehetne! Ennyi!
Csak az a gond, hogy a huszon éves lányok bedőlnek nekik, de akkor meg magukra vessenek...
Szerintem ha rólad van szó, akkor kerüld el a fickót messziről !
Huszonéves nő vagyok, és 40 körüli férfivel tudom csak elképzelni. Elég sokan komolyan gondolják közülük.
Nem is értem miért ne gondolhatnák komolyan? Felnőtt nőkről beszélünk, nem kamaszokról. Egy ilyen korú nő már bőven készen áll arra, hogy elkötelezze magát valaki mellett.
00:34
"A pasinak kapuzárási pánikja van"
40 évesen? Te valami marslakó lehetsz, ha ennyire nem ismered az emberi faj biológiai jellemzőit.
Méghogy kapuzárási pánikja van.
Simán csak kapcsolatot szeretne. A lánya lehetne dolog, meg akkor lenne "érvényes", ha a lány nem lenne felnőtt.
Pozitívum, ha nem vagy nős! :-)
Elvált vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!