Mit tud "kezdeni" egy érett férfi egy tizen/huszonéves lánnyal?
Szerintem az ilyen férfiak tudatosan utaznak a fiatal csajokra. Még kis éretlen, butuska, semmit nem tud az élet nagy dolgairól. Éppen ezért lehet őket irányítani. Meg hát tudod a pénz az nagy úr. Saját lakás, saját kocsi stb.
Persze tisztelet a kivételnek!
20/L
Szerintem kapuzárási pánik.
Na meg a kényelem. Ami egy tapasztalt nőnek semmi extra, attól egy tapasztalatlan, fiatal lány el van ájulva.
(erre pont a saját életemből tudok jó példát: kb 10 évvel később újra szexuális kapcsolatba kerültem azzal a fiúval, aki elvette a szüzességem. Akkor el voltam ájulva tőle, hogy milyen jó szerető, 10 évvel később gyenge átlagosnak találtam...)
Kezdjük azzal, hogy egy ténylegesen ÉRETT FÉRFI NEM KEZD EGY kis lánnyal.
Azok a 30-40 éves pasasok kezdenek 20 év körüli lánnyal, akik tudják, hogy egy idősebb érett nőnek nem kellenének, nem tudnának megfelelni.
Egy fiatal lány naiv, butus, felnéz a hapsira, nem kell vele komolyan gondolni még.
Egy érett komoly 30-as férfi 24-25 év alatt nem keres nőt. Tudják, hogy egy kellően érett egy nő idővel lesz. ezek a férfiak tudják mit akarnak(házasság, gyerek..stb)és ezt elvárják egy komoly nőtől. Nem igen egy kis bulizós tinilánnyal.
Általában a gyenge, komolytalan gyerekes pacákok választanak maguknak nagyon fiatal partnert.
26.L
2.-ik hozzászólónak:
Egyszerű vagy,édes lelkem,akár a fakocka!
Leszel még te is 30-40 éves,kivénhedt lábtörlő!Mondjuk az a te értékeiden nem sokat fog változtatni.Negatív irányban biztosan nem,mert ennél negatívabb már nem is lehetnél.
Hát szerintem kapuzárási pánik.
Akkor is ha 35 éves és akkor is ha 50.
Szerintem egy 20 éves kislány tartósan nem tud olyat nyújtani egy 35-40 vagy akárhány éves fickónak ami évekre leköti...
Egy húszévessel csak sexelni akarnak szerintem... Vagyis remélem...:(
Én 14 voltam, amikor megismertem az akkor 29 éves férjemet. 15 éve vagyunk együtt (ebből 4 év házasság) és van két gyermekünk.
Én elég érett gondolkodású voltam akkoriban is, nem járkáltam bulizni, világ életemben utáltam. Ő fiatalos, lendületes volt, kiegészítjük egymást a mai napig is.
Ha két ember szereti egymást és nem csak szex van az egészben, hanem szerelem, erős érzelmi kötelék, akkor a kor nem számít.
Az ember soha ne hallgasson másra, ez személyes dolog, hogy kivel jár. Anno apám felkapta a vizet elég sokáig, barátaim is fura szemmel néztek rám, de idővel bebizonyosodott, hogy minket egymásnak teremtettek.
Mindenkinek kívánom, hogy találja meg a lelki társát egyszer, akivel utána örökké együtt lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!