Mit tud "kezdeni" egy érett férfi egy tizen/huszonéves lánnyal?
Mindjárt megkérdezem a páromat... :)
Köztünk 14 év a különbség, 19 voltam, mikor megismertük egymást.
Valószínűleg nagyobb szabadságot szeretett volna a magáénak tudni anno, de közben változtak az idők, összeköltöztünk, és elkezdődtek az együttélésből adódó nehézségek, mint pl alkalmazkodás a másikhoz. Nem tudta szerintem mibe vágta a fejszéjét, mert én világ életemben, azaz 19 évesen sem voltam az a könnyelmű kiscsaj...
A mai napig együtt vagyunk, engem vonzott az érettsége, az, amit huszonévesek nem tudtak anno nyújtani. Ma már felnőttem hozzá teljesen, sőt még gyerekünk is van.
Ez olyan a férfiaknak, mint egy jó autó: státusszimbólum. Semmi több.
Én azt mondom, 5-10 év korkülönbség még nem igazán probléma, de ennél több, már igen, és minél nagyobb a korkülönbség, annál nehezebb áthidalni a dolgokat.
azt gondolom, hogy a lányokat nem értem
mi a fenének nekik az a bácsi?!
"Annyiszor olvasok ilyen sztorikat, hogy egy 30-40 éves férfi pl. 18 éves lánnyal jött össze. Miért nem felelnek meg nekik a korukbeli nők?"
Nincs tartásuk, mint a lányoknak se, akik velük kezdenek.
"Ha ők így érzik magukat boldognak, akkor miért ne?"
Én most egy tevével járok. Sokkal boldogabb vagyok, mint bármelyik nővel vagy lóval, akivel eddig jártam. Ha én egy tevével érzem magam boldognak, akkor miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!