Mi a jobb: fiatalon megházasodni, gyereket szülni és elválni, vagy idősebb korban megházasodni és gyereket szülni?
A családban ma felmerült ez a kérdés, mert az egyik rokonunk 38 éves és még csak most megy férjhez, gyereke sincs. Egy másik rokonunk 20 évesen férjhez ment, született 2 gyereke, de 30 éves létére már elvált nő 2 gyerekkel. A család azt mondta, hogy "De legalább van gyereke" a másiknak nincs.
Melyik a jobb?
De legalább van gyereke"
Gyerekért nem kell férjhez menni se manapság tele a gyakori elhagyott kismamákkal.
Sajnos vannak embrek akiknek az életcél a gyerek meg az ebédfőzés,és irigykedik arra akinek más is cél az életben.
Egyik se ez nem verseny,meg kényszer.
Szerintem idősebb korban jobb! Én is ki szeretném élni még magam,majd 40 körül párt választok,ha úgy adódik.Hogy szülök-e még nem tudom.Nekem valahogy mindig a suli meg a munka volt fontos.Persze most is van párom akit szeretek,de nem akarom lekötni magam egy esküvővel.
30/N
Ha nem is 38 évesen de gyereket csak 25 felett vállalnék
Mi abba a jó hogy ott állsz 23 évesen elváltan 2 gyerekkel meg üres hütővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!