Hogy kérjem meg anyáékat, hogy engedjenek tovább gépezni?
15 vagyok és a korombeliek van, hogy akár hajnali 3-ig is fent vannak Facebookon... Főleg nyáron. Nekem pedig ki van szabva: fél 11-kor vége, kikapcs, alvás. De miért? Nem gépezek OLYAN nagyon sokat, szerintem kábé annyit mint a korosztályom, szóval igazságtalannak érzem. Amikor estefele kimegyünk a barátnőimmel, akár 11-ig is elengednek, sőt voltam már 12-ig buliban (bár szerintem ez is elég korai, rájukhagytam).
Amikor simán odaállok, megkérdezem, hogy én miért nem gépezhetek tovább este, igazából semmi okot nem mondanak csak annyit hogy "mert nem". Mit tegyek?
"mintha gyerek lennék" - na, ezen nagyot nevettem!
Gyerek vagy még, a szüleidnek pedig igaza van. Bár én megengedném, de hétkor kelés, és segítés a házimunkában, nem délig alvás. Szerintem három nap alatt kidőlnél. :)
Megértelek.Nyár van,még suli sincs miért ne lehetnél fent tovább.
Ne kérj sokat,probáld meg megkérni őket hogy éjfélig fennt maradhass.
21 vagyok és este 9-kor fekszem le, szinte minden nap, hétvégén is.
15 vagy, gyerek, szüleidnek meg igaza van.
Úgyse fogod elhinni, ennyi komment után se, de ez van.
A válasz megírásának időpontja: 07-31 16:01
A kérdező kommentje:
De elég cikinek érzem, mert pl. MSN-en is én lejövök olyan negyed vagy fél 11 körül, és akkor kérdezik hogy "nem engednek tovább vagy mi?"...mintha gyerek lennék vagy nem is tudom:\
Csillagom, gyerek is vagy. Aludj már 11-kor, nem kell neked hajnalig gép előtt ülnöd. Arra nem gondoltál, hogy zavarod őket ezzel? Lehet, hogy hangos a gép, vagy hangosan hallgatsz zenét, ők meg aludnának. NEM CSAK TE VAGY.
Én a helyedben örülnék...
Én csak 7-8-ig gépezhetek hétvégém is!!!
EZ SZERINTETEL MIRE ELÉG!?
Leghamarabb fél 5-kor jutok a gép elé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!