Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kérjem meg anyáékat,...

Hogy kérjem meg anyáékat, hogy engedjenek tovább gépezni?

Figyelt kérdés

15 vagyok és a korombeliek van, hogy akár hajnali 3-ig is fent vannak Facebookon... Főleg nyáron. Nekem pedig ki van szabva: fél 11-kor vége, kikapcs, alvás. De miért? Nem gépezek OLYAN nagyon sokat, szerintem kábé annyit mint a korosztályom, szóval igazságtalannak érzem. Amikor estefele kimegyünk a barátnőimmel, akár 11-ig is elengednek, sőt voltam már 12-ig buliban (bár szerintem ez is elég korai, rájukhagytam).

Amikor simán odaállok, megkérdezem, hogy én miért nem gépezhetek tovább este, igazából semmi okot nem mondanak csak annyit hogy "mert nem". Mit tegyek?

2011. júl. 31. 15:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A legtöbb ismerősöm 19 évesen is kilép legkésőbb 11-kor, mert már van annyi magukhoz való eszük, ne hidd, hogy mindenki éjszakai bagoly. A legtöbben korán fekvők.
2011. júl. 31. 16:03
 12/20 anonim ***** válasza:
59%
Nem normális dolog hajnalig ülni a gép előtt. 11-kor lefekszel, reggel 8-kor kelsz. Hidd el, egész más élmény így egy nap, mintha hajnal 3-tól délig aludnál.
2011. júl. 31. 16:07
 13/20 anonim ***** válasza:
67%
Jaj, mekkora problémád van! Mondd már el nekem, mi értelme van annak hogy valaki hajnali 3-ig Facebook-ozik? Éjszaka az emberek aludni szoktak. Jó tudom hogy nyári szünet van és te ráérsz, de hidd el semmi értelme nincs annak hogy éjszaka gépezel nappal meg alszol, döglesz, mert nem aludtál rendesen. Ne akarj már a kis barátnők, haverok miatt éjjel is gépezni! Egyébként nekem is van pár ismerősöm aki 14-15 éves és napi 20 órában nyomja a Facebookon (onnan tudom hogy 15 percenként van valami kiírása). Tudod ezzel az a gáz, hogy az emberek szemében egy rohadtul unatkozó tini leszel aki a Facebookon éli ki magát, ahelyett hogy valóban ,,élne".
2011. júl. 31. 16:10
 14/20 anonim ***** válasza:
53%
Komolyan sajnálom a mai fiatalokat, ez nekik élet?Élőben fel se ismernétek egymást.
2011. júl. 31. 16:28
 15/20 anonim ***** válasza:
42%

"mintha gyerek lennék" - na, ezen nagyot nevettem!

Gyerek vagy még, a szüleidnek pedig igaza van. Bár én megengedném, de hétkor kelés, és segítés a házimunkában, nem délig alvás. Szerintem három nap alatt kidőlnél. :)

2011. júl. 31. 18:14
 16/20 anonim ***** válasza:

Megértelek.Nyár van,még suli sincs miért ne lehetnél fent tovább.

Ne kérj sokat,probáld meg megkérni őket hogy éjfélig fennt maradhass.

2011. júl. 31. 18:20
 17/20 anonim ***** válasza:

21 vagyok és este 9-kor fekszem le, szinte minden nap, hétvégén is.

15 vagy, gyerek, szüleidnek meg igaza van.

Úgyse fogod elhinni, ennyi komment után se, de ez van.

2011. júl. 31. 19:17
 18/20 anonim ***** válasza:
59%

A válasz megírásának időpontja: 07-31 16:01

A kérdező kommentje:

De elég cikinek érzem, mert pl. MSN-en is én lejövök olyan negyed vagy fél 11 körül, és akkor kérdezik hogy "nem engednek tovább vagy mi?"...mintha gyerek lennék vagy nem is tudom:\

Csillagom, gyerek is vagy. Aludj már 11-kor, nem kell neked hajnalig gép előtt ülnöd. Arra nem gondoltál, hogy zavarod őket ezzel? Lehet, hogy hangos a gép, vagy hangosan hallgatsz zenét, ők meg aludnának. NEM CSAK TE VAGY.

2011. aug. 4. 20:52
 19/20 anonim válasza:
Lehet hogy abban is van igasság amit a szüleid mondanak dee...én 13 éves lányvok és anyám adig hagy gépezni ameddig akarok annak feltételében hogy napközben amit kér megcsinálom 7 körül leülök gépezni és adi vok amedig akarok namármost nemhiszem el hogy te nem unsz bele a gépezésbe féltizenegyig!!
2011. aug. 29. 15:14
 20/20 anonim válasza:

Én a helyedben örülnék...

Én csak 7-8-ig gépezhetek hétvégém is!!!

EZ SZERINTETEL MIRE ELÉG!?

Leghamarabb fél 5-kor jutok a gép elé...

2012. máj. 18. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!