Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek normálisak vagy most mi van?

Ezek normálisak vagy most mi van?

Figyelt kérdés
Egy hónap telt el a szülinapom óta, már minden rokonnal találkoztam így szülinap alkalmából és eddig CSAK a keresztszülőmtől kaptam ajándékot!!! (Mint már néhány éve, pénzt szoktam kérni mert azt gyakorlatilag arra költöm amire akarom, szóval senki nem jöhetett azzal az indokkal hogy nem tudták mit szeretnék szülinapomra. (Éppenséggel új gépre gyűjtök.) Még a szüleimtől se kaptam semmit! És az ki van zárva hogy közösen valami nagy meglepetést szánnak nekem a rokonok.
2011. júl. 31. 15:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Boldog szülinapot kívántak? Ha az elmarad, az a gáz.Te mit szoktál nekik ajándékozni?
2011. júl. 31. 15:58
 12/29 anonim ***** válasza:
84%
Ilyen stílussal örülj,hogy nem kaptál két pofont a születésnapodra.
2011. júl. 31. 16:01
 13/29 A kérdező kommentje:

13 vagyok, fiú és nem éppen vagyok elkényeztetve, mivel a szüleim éppen válnak, anyámnak még nincs munkahelye, apám 3 naponta jön haza az ocsmány barátnőjével és még a családi pótlékot is lenyúlja. örülök ha vannak ruháim, és azért gyűjtök új PC-re mert, semmit nem tudok itthon csinálni.

A tévén nem jön be szinte semmilyen adó mert a faterom már azt sem hajlandó fizetni. a kert kicsi kint sem tudok semmit csinálni, igaz a hegyen élünk de a bicajom sz*r. és stb sorolhatnám a problémáimat. egyszerűen elegem van hogy a családban és a barátaim közül mindenki jól él,de olyan szinten hogy minden családban van min. 2 autó, az egyik legalább egy 10 milliós merci a másik meg egy kisseb kocsi de az sem Suzuki még csak nem is yaris... egyszerűen ELEGEM VAN!!!!!!

2011. júl. 31. 16:02
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
sose irigykedj más vagyonára...ez majd ösztönöz arra hogy te máshogy csináld majd ha nagy leszel!!
2011. júl. 31. 16:05
 15/29 anonim ***** válasza:
90%
Örülsz, ha vannak ruháid, de azért új számítógépre gyűjtesz? Érdekes...
2011. júl. 31. 16:05
 16/29 A kérdező kommentje:
Jólvan bekaphatjátok a f*szomat hogy mindenki ilyen bunkó (tisztelet a kivételnek) és senki nem képes megérteni!!!! tudom hogy támadó voltam és akaratos de egyszerűen már kikészülök b*szdmeg!!!!
2011. júl. 31. 16:08
 17/29 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk is ez volt, aztán felnőttem és mindent amire vágytam megteremtettem.A gazdag osztálytársaim meg még mindig apuci pénztárcájából él. Nem lesz ez mindig így, fel a fejjel.
2011. júl. 31. 16:08
 18/29 anonim ***** válasza:
78%
kaptál válaszokat temeg itt b*zdm*golsz?? hát ne csodáélkozz hogy nem kapsz semmit gondolom a rokonokkalis iylen kedves vagy...
2011. júl. 31. 16:10
 19/29 anonim ***** válasza:
91%
Stílus az van. Nőjj fel egy kicsit!
2011. júl. 31. 16:10
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, szerintem eljött az idő, hogy kissé átértékeld a gondolkodásmódodat.

Ha nincs pénzetek, miért várod el, hogy nagy értékű ajándékokat kapj? Csak azért, mert más megteheti? Sajnos bele kell törődni, hogy vannak tehetősebb emberek is.

És én sem PC-re gyűjtenék, ha alig lenne ruhám. És nem megharagudnék a válófélben lévő anyámra, akinek a hamarosan ex-férje máris összeállt valaki mással, és nem raknék még egy terhet a vállára, amikor neheztelek arra, nem tud nekem mindent megvenni, hanem segítenék neki a nehéz időkben.

Tanulj, az az előrelépés kulcsa, és akkor majd megengedheted magadnak az ilyen dolgokat. De talán akkorra majd rájössz, nem ez a boldogság kulcsa. Abszolút nem az anyagiak számítanak.

2011. júl. 31. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!