Ezek normálisak vagy most mi van?
13 vagyok, fiú és nem éppen vagyok elkényeztetve, mivel a szüleim éppen válnak, anyámnak még nincs munkahelye, apám 3 naponta jön haza az ocsmány barátnőjével és még a családi pótlékot is lenyúlja. örülök ha vannak ruháim, és azért gyűjtök új PC-re mert, semmit nem tudok itthon csinálni.
A tévén nem jön be szinte semmilyen adó mert a faterom már azt sem hajlandó fizetni. a kert kicsi kint sem tudok semmit csinálni, igaz a hegyen élünk de a bicajom sz*r. és stb sorolhatnám a problémáimat. egyszerűen elegem van hogy a családban és a barátaim közül mindenki jól él,de olyan szinten hogy minden családban van min. 2 autó, az egyik legalább egy 10 milliós merci a másik meg egy kisseb kocsi de az sem Suzuki még csak nem is yaris... egyszerűen ELEGEM VAN!!!!!!
Figyu, szerintem eljött az idő, hogy kissé átértékeld a gondolkodásmódodat.
Ha nincs pénzetek, miért várod el, hogy nagy értékű ajándékokat kapj? Csak azért, mert más megteheti? Sajnos bele kell törődni, hogy vannak tehetősebb emberek is.
És én sem PC-re gyűjtenék, ha alig lenne ruhám. És nem megharagudnék a válófélben lévő anyámra, akinek a hamarosan ex-férje máris összeállt valaki mással, és nem raknék még egy terhet a vállára, amikor neheztelek arra, nem tud nekem mindent megvenni, hanem segítenék neki a nehéz időkben.
Tanulj, az az előrelépés kulcsa, és akkor majd megengedheted magadnak az ilyen dolgokat. De talán akkorra majd rájössz, nem ez a boldogság kulcsa. Abszolút nem az anyagiak számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!