Mit csináljak, hogyha anyukám/anyám állandóan utánam lesekedik?
Igazad van! Tényleg a kedvencem!
Nem iszom, nem cigizem. Ha elmegyek bulizni, azt a bátyámmal teszem aki 23éves. Ő mindig vigyáz rám. Van barátom, és a kapcsolatunk nem a szexről szól. Nem is fog arról szólni még 1-2 évig. Ha kitart mellettem kitart, ha nem meg nem érdekel... Anyukámat soha nem bántanám meg és nem is fogom. Meg fogom vele beszélni ezt a dolgot.
Köszönöm szépen, hogy ilyen hosszan fogalmaztál. Most már Én is tisztábban látom az okát :)
14:44-es vagyok
Le lehet pontozni, de egy 14 éves gyereknek, még a fejébe se forduljon meg, ok később írta, hogy nem, hogy az anyját zsarolja ezzel. Nektek nem szúrta a szemetek, szerencsétlen özvegyként neveli a két gyerekét, az egyiknek nem tetszik, hogy vigyázz rá, és a fejéhez vágják, hogy ő csak megtűrt személy. Ok a kérdező leírta, hogy nem így van, de akkor ez még nem derült ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!