Hogy viseljem el ezt a helyzetet?
Párommal egy év után összeköltözünk, most elsejével. Feltételeztem, hogy apám segít valamennyire a cuccok elvitelében, bár kezdetektől nem tetszett neki az ötlet. Ő azzal jött, h minek albérletre pazarolni a pénzt, lakjunk otthon meg ilyenek... (ami nonszensz, mert eleve azért is költözünk, h nekem ne kelljen másfél órát utazni munkába, párom sosem költözne ide. Két tesóm is itthon lakik, sok a veszekedés, én is majd' belehibbantam néha az itthonlétbe...)
De naivan azt hittem, mégis azért majd segít. Így egyik nap megkérdeztem, elvinné-e majd utánfutón a nagyobb holmijaimat, amik simán kocsival nem szállíthatók. Nem, nem segít. Sőt, olyanokat mond, hogy a híd alatt végzem, a párom úgyis elhagy és két nappal beköltözés után majd sírva állok az ajtóban itthon...
Teljesen ki vagyok már borulva. :( Hétfővel tudunk ténylegesen beköltözni az albiba, sőt talán akkor sem még, mert párom az ágyának az elvitelét még nem szervezte normálisan meg.
Nekem meg itt fog maradni az asztalom meg a szekrényem, mert nem lesz, aki elvigye, jó, ha pár holmimat el tudom vinni. :( teljesen kész vagyok, olyan az egész, mintha ki lennék utálva itthonról...
én annyit tudok mondani neked, hogy kitartás
és sajnálom h ilyeneket kell hallanod és átélned
amúgy ha a padlóra terítesz 1 lepedőt, akkor még jót is tesz a hátadnak
asztal helyett is lehet a padlót használni egy ideig
Köszönöm, nagyon rendesen vagytok, hogy biztattok, külön köszönöm a választ egy hasonló helyzetet átélt kommentelőnek.
Tudom, hogy minden rendben lesz, csak most hagytam, hogy elragadjon a kétségbeesés... Pedig tudom, hogy az sosem vezet eredményre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!