Mitől lesz egy férfi férfias?
Hát igen, ez nem a kinézeten múlik, egy alacsony, nem jó kinézetű férfi is lehet férfias. A férfias kinézethez mondjuk hozzátartozik, hogy szőrös, mély a hangja.:D
Belsőleg meg talán azt takarja, hogy önálló, magabiztos és határozott.
Kinézetre nálam attól, ha van szakálla :) Legalább is számomra a szakállas férfiak behozhatatlan előnnyel rendelkeznek a szakáll nélküliekkel szemben.
Viselkedésre attól, hogy határozott (ez nem azt jelenti, hogy mások véleményét nem veszi figyelembe), önálló, céltudatos és kitartó.
Én imádom a hódító típust, nálam ők is férfiasak.
Szerintem egyszerűen annyit jelent, hogy udvarias, kedves, és képes normális ruhákba felöltözni, nem ezekbe a divatizékbe, amiket ruhának csúfolnak egyesek.
Bocs, ha ezzel most valakit megsértek, de a személyes véleményem az, hogy a férfias férfi úriember, nem visel piercinget és nincs tetoválása, a haja nem hosszú és nem is kopasz (az más kategória, ha nem tehet a kopaszságról).
A sportolt test engem spec. nagyon nem érdekel, imádom a mackós testalkatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!