Jégkiralynonek lenni-mi az ellenszer?
Hm.. Tény, hogy a bokokat nehezen tudom elfogadni, jojjon az egy havertol, vagy akar egy idegentol, zavarnak, illetve egy valoban huvos mosollyal - vagy még azzal sem nyugtazom ezeket.
Az gondolkoztat el, hogy ha a barataim, kozelebbi ismeroseim valoban egy ilyen tavolsagtarto, rideg nonek tartnak , akkor leendo ismerosok, a most még idegenek tuti hogy ugyanigy gondoljak, egyszeruen nem akarom, hogy ugy bélyegezzenek mint egy beképzelt, elérhetetlen, huvos , " fagyos tekintetu" ( :D ) valakit.
10:29 lehet, hogy igazad van. Én magamból indultam ki, huszonéves férjezett nő vagyok, és semmi igényem nincs a flörtre. Az már régen rossz, ha az embernek idegen férfiakkal kell kacérkodnia, hogy nőnek érezze magát szerintem. Legalábbis én a párom mellett is nőnek érzem magam. De lehet, hogy ez egyedi dolog.
Mindenesetre kérdező, döntsd el, hogy akarod-e, hogy másokkal flörtölj. Ha nem, akkor bőven elég egy mosoly és egy köszönöm a bókra.
Azzal meg ne foglalkozz, az idegenek mit gondolnak rólad. Majd megismernek és megtudják, milyen vagy. Nem kell mindenáron mindenkinek megfelelni.
szerintem sincs ezzel semmi gond:) sokaknak tetszik az olyan nő, mint te, ezt hidd el...:) sőt...tudod ez sokszor jól is jöhet, mert ha kicsit tartanak tőled, akkor nem mernek annyira átvágni:) és ha a barátaid így szeretnek, akkor ne aggódj rajta:) légy kedves, vidám az emberekkel, ezzel tudod ellensúlyozni a hidegséget:) aki ismer, az tudja milyen vagy, még ha esetleg hűvösnek is tűnsz, aki nem ismer, azzal pedig nem kell foglalkozni, ő bajuk, ennyi:)
a férjed legyen a lényeg, hogy ő így szeretett meg, más nem is kell ahhoz, hogy tudd, szép, csini és helyes nő vagy, akit nagyon lehet szeretni, mert kedves és aranyos:)
és gondolj abba is bele, hogy mennyi kék szemű nő van, és mennyien szeretik őket, sőt...ők sokszor az ideálok, tudod:) ha nem tetszene az embereknek, akkor nem írnák sokan ideálnak:)
fel a fejjel:)
remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!