Van olyan titkotok, amit nem mondanátok el soha a párotoknak?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 18:24
1/10 anonim válasza:
mindenkinek van ilyen. kell a magánszféra.
3/10 anonim válasza:
Nekem nincs. Úgy alakult, hogy ő lett a legjobb barátom és a párom is egyben. Szerencsére eddig hátrányunk nem volt belőle, mindig mindent őszintén meg tudtunk beszélni, és rajta kívül soha nem is számíthattam senkire.
Ő az egyetlen akiről tudom, hogy benne megbízhatok és bármit elmondhatok neki.
4/10 anonim válasza:
Hát...igazából volt egy másik fiúval egy kis kalandom, megcsalás nem történt ugyan semmilyen formában, mégis azt gondoltam, hogy nem kell tudnia, de aztán később elmondtam. A másik pedig a családi helyzetemre vonatkozik...apám alkoholista. Erről is a kapcsolatunk elején úgy gondoltam, hogy soha nem fogja megtudni...aztán mégis azért voltak helyzetek mikor nem tudtam jól időzíteni, találkoztak...olyankor is mikor be volt állva. Hát jah...elégg szégyenlem, de ez van sajna.
5/10 anonim válasza:
szerintem mindig is volt éás lesz is!!
6/10 anonim válasza:
Igen,azt hogy három éve csalom a kolléganőmmel.
7/10 anonim válasza:
... milyen balf@szok voltak az "elődei"
:-))
8/10 anonim válasza:
Nincs, mert nem vagyok parkapcsolatban.
Minek jo az neked hogy vele legy, ha csalod a koleganoddel 3 eve?
Hogy lehet annyira aljas, hogy ugy atvagd? Neked tetszene, valaki ugy atcseszne annyi idon at?
Lepj ki a kapcsolatbol, igyis eleget elpazaroltal annak a nonek az idejebol. Hagyd lehessen boldog egy olyan ferfival aki kepes tisztelni.
9/10 anonim válasza:
nincs...mindent tud... ő az egyetlen ember a világon aki előtt nincsenek titkaim, és nem csak testileg, de lelkileg is teljesen meztelen vagyok...
10/10 anonim válasza:
Nincs, mindent elmondok neki! Fő az őszinteség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!