Miért csinálhatja velem ezt a legjobb barátnőm?
Majdnem 8 éve jóban vagyunk és mostanában egyre furább(amit leírok azon kívül is persze). Voltunk egy 9 napos táborban. Csináltunk pár csoport fotót meg készült pár nagyon jó videó amit nagyon szeretnék én is. Külön odamentem hozzá hogy ezt majd légyszíves küldje át mert fontos lenne. Mondta hogy oké,de ezt úgy mondta mintha valami borzalmasat kértem volna. Miután hazaértünk(mert csak nem jöttek azok a vidók/képek) 2 nappal fölhívtam hogy akkor át tudja e küldeni mondta hogy majd este...este jött egy sms hogy majd csak holnap tudja küldeni. Másnap semmi. Írtam neki egy sms-t és akkor telefonált hogy a videók is kellenek e, mondom az a lényeg erre mondja hogy jó, akkor küldi. Volt ez 3 napja semmi hír felőle azóta.
Mostmár kellemetlenül érzem magam, nem szeretném hívogatni de azok a videók nagyon kellenének. Nem tudom miért ennyire nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!