Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi jut eszetekbe a Dávid...

Mi jut eszetekbe a Dávid névről? Jó név szerintetek, vagy cúnya?

Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 22:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
71%
Dávid, aki legyőzte Góliátot. Szép név. Fiam neve.
2011. júl. 28. 22:51
 12/26 A kérdező kommentje:
És miként lehetne becézni? Valami jó beceneve van?:)
2011. júl. 28. 22:53
 13/26 anonim ***** válasza:
60%
Nekünk a második kisfiúnkat hívják Dávidnak. A testvére(20 hónap van köztük)kezdte el először becézgetni,Dádinak addig mi csak Dávidnak hívtuk :)
2011. júl. 28. 22:57
 14/26 anonim ***** válasza:
54%

Szia!

Igazából semmi bajom a névvel, én egyszerűen nem szimpatizálok vele, de az biztos, hogy rendes név, nem fogják anyuciék hülye önmegvalósítási rohama miatt csúfolni az iskolában. (Gondolok például a Nintendo, Tomkrúz, Ronaldo és hasonló nevekre).

Szóval ha tetszik akkor hajrá :)

Az én fiam Tibor vagy Krisztián lesz.

2011. júl. 28. 23:00
 15/26 anonim ***** válasza:
60%
Nekem is tetszik.. elsőnek nem Dávid és Góliát ugrik be, hanem az első szerelmem :P
2011. júl. 28. 23:03
 16/26 anonim ***** válasza:
Nekem sosem tetszett valamiért. Amúgy ismerek párat. Unokatestvérem is így hívják, tehát nem azért nem tetszik, mert kötöm valakihez, csak a hangzása nem jön be. Amúgy volt egy osztálytársam Dávid, és őt Dudinak becézték. :)
2011. júl. 28. 23:14
 17/26 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, nem csunya nev, de gyerekemnek nem adnam. Szeretem a hagyomanyos neveket, de a Davidot meg igy is tul hagyomanyosnak erzem. Persze nincs vele semmi gond.
2011. júl. 29. 06:15
 18/26 napietus ***** válasza:
a bibliai Dávid király jut róla eszembe, aki legyőzte Góliátot és minden ellenségét. nekem tetszik, szép név, én is adnám a gyerekemnek.
2011. júl. 29. 09:09
 19/26 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik,tömegnév.Bence,Bálint,Dávid,szinte minden gyereket így hívnak.
2011. júl. 29. 09:29
 20/26 napietus ***** válasza:
67%
ez a "tucatnév" felfogás akkora butaság. ne is a nevével tűnjön ki valaki, hanem az ügyességével, erejével, eszével, jólneveltségével. attól, hogy valakinek nem "tucatneve" van, még lehet nagyonis tucatember.
2011. júl. 29. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!