Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik évtizedek óta együtt...

Akik évtizedek óta együtt élnek, mi a "titkuk"? Milyen tulajdonságokkal kell ahhoz bírni, hogy valakit ilyen sokaáig szeressenek?

Figyelt kérdés

Kiskoromban mindig arról álmodoztam, hogy lesz majd egy társam, akivel halálig együtt leszünk, az 1. pasim lesz az igazi stb.

sajnos az élet mást hozott. a bizonyos 1. pasi 4 hónap után msn-en szakított, másnap már más lánnyal volt. mindezek után is keresett, én meg még szerettem, és hagytam hogy rábeszéljen dolgokra, megcsaltuk a barátnőjét többször.

aztán később csúnyán összevesztem vele, fél évig nem beszéltünk.

közben összejöttem egy idősebb pasival. akkor már nem akartam többé kapcsolatot, de mégis belementem.

ő családot szeretett volna, és vele maradok, ha nem derülnek ki durva dolgai a múltból.

egy év után összevesztünk és végleg szakítottunk, de néha még beszélünk és összefutunk.

a szakítás után előbukkant az előző srác, közös haveri körben találkoztunk. beszélgettünk, mondta, hogy nem felejtett el, de én haragudtam rá.

akkor több sráccal is randiztam (nem egyszerre), és sajnos mindegyikről kiderült valami, ami miatt nem tudott kialakulni kapcsolat( az egyik alkoholista volt, a másik börtönben volt, mert v.kit annyira megvert, a harmadiknak volt másik barátnője is, a negyedik drogozott, az ötödik meg akart erőszakolni stb.).

nagyon belefáradtam az egészbe, hogy mindig ilyen embereket fogok ki, kérdeztem is azokat, akik jól ismernek, hogy vajon mit rontok el, de a legtöbb barátnőm is hasonló cipőben jár (aki nem, az nem pasizik:D), nem tudtak segíteni.

közben egy év után megint megjelent az 1. exem, hogy nem tud elfelejteni, és el akar búcsúzni. mivel én is így voltam, együtt töltöttünk egy napot.

utána 2 hónapig nem beszéltünk, de nemrég írt és újra találkoztunk.

valamennyire őt is szeretem, és a másik exemet is, de szívem szerint keresnék 1 3. személyt, mert szeretnék hinni abban, hogy nekem is sikerülne ilyen évtizedes kapcsolat, mint másoknak.

tudom, le leszek szólva ezek után, de azt hiszem, mindenki követ el hibákat, még ha nem is ezen a téren.

én pedig nem jövök rá, hogy mit rontok el, mert mindig úgy indul a kapcsolat, hogy nem szórakozunk(legalábbis én nem). valahogy mégis elromlik útközben.

arra gondolok, talán valamiért nem vagyok szerethető, v. nemtudom.

20/L

2011. júl. 28. 13:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem az a baj, hogy annyira görcsösen akarsz egy komoly hosszútávú kapcsolatot, hogy neked teljesen mindegy ki, te megpróbálod vele. Szerintem most inkább koncentrálj rá az élet más, hasonlóan fontos ágaira (iskola,munkahely,tanulás,barátok) és idővel, ahogy ennek következtében terjed az ismeretségi köröd, megismerheted majd azt, akivel tényleg szeretitek majd egymást.

Az első barátod viszont felejtsd el. Te ne keresd, ha ő keres meg koptasd le, mondd hogy már nem érdekel, mert szerintem ő csak kihasznál téged.

2011. júl. 28. 14:17
 12/12 anonim ***** válasza:
nem úgy kell neki indulni egy kapcsolatnak hogy na most akk örökre stb...ez idővel alakul ki...
2011. júl. 28. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!