Miért van az, hogy az idősebb férfiaknak tetszem?
Nekem elég furcsa, hogy a korosztályom annyira nem vesz észre (csak ritkán) de az idősebb férfiaknak eléggé tetszem. Én 20 éves vagyok, és leginkább a 35-50 éves férfiakon vettem ezt észre. Most ne az ilyen bunkó, kiéhezett emberekre gondoljatok akik minden lánynak "udvarolnak", hanem a műveltebb, gazdagabbakra.
Másnak is van ilyen?
szerintem az is lehet, hogy látszik rajtad, hogy érettebb vagy a korodnál, és itt nem éppen arra gondolok, hogy idősebbnek nézel ki, hanem hogy pl. komoly a felfogásod, az öltözködésed, a megjelenésed, tartásod, beszéded...nem tudom, én erre gondolnék:)
de ez azért jó is ám, mert azért énis kb. annyi vagyok, mint te, de vhogy akiket ismerek korombelieket, nagyon kevés az, akivel összejönnék, mert még annyira gyerekesek ( tisztelet a kiv.-nek )...jó most persze, nem 35-40 évessel szeretnék összejönni, de azt a pár év különbség azért kell szerintem...:D
és ha művelt, gazdag az sem egy rossz pont:D
na jó, azért nem minden a pénz...meg azért tényleg sokszor oda kell figyelni az idősebb pasikkal is, akik már tényleg jól benne vannak a korban, mert nem biztos hogy annyira komolyak a szándékai, de hát ezt úgy is biztos látni lehet vkinek egy idő után, ezért kell az ismerkedési időt egy kicsit tovább húzni:D
naaa nem írok kisregény, csak ezt le kellett írni:D
remélem segítettem:)
igen, segítettél sokat :)
az biztos, hogy a kisugárzásom, meg az életfelfogásom más mint a legtöbb korombelinek
én nem szándékozom összejönni ezekkel az idősebb pasikkal, mivel van barátom, csak az fura, ha egy felnőtt férfi nagyon bámul, annak ellenére, hogy a barátommal csókolózunk stb.
na mindegy, az élet nagy problémái :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!