Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik laktak anyósékkal együtt,...

Akik laktak anyósékkal együtt, segítenének? Csak akkor írj, ha tudsz normálisan válaszolni!

Figyelt kérdés

Nem tudom, hol kezdjem...

Párom amikor bemutatott neki, még imádott és én voltam a mindene..

Aztán becsúszott a baba(gyógyszert szedtem) azóta utál, nem is akarta, hogy megtartsuk...

Párommal vettünk egy házat, de fel akarjuk újítani, mivel nem megy minden egyszerre(lovakat eltartani, nekünk is kell ez az, lassan a babának is, stb.) ezért valahol laknunk kell addig.

A párom nagymamája egy 3 szobás elég nagy házban él egyedül és a lovak is elférnének az udvarban, megbeszéltük, hogy odaköltözünk. Erre az anyósom kitalálta, hogy maradjunk csak itt, elférünk. Párom öccse is itt van még(párom 23 én 20 az öccse 19 éves), neki idejár a barátnője, amivel nincs baj, csak akkor már hatan vagyunk ha meg lesz a baba akkor már heten és nem a legkényelmesebb egy 3 szobás ház erre a célra szerintem.

Eddig még úgy ahogy elvoltunk, mert mi sokat mentünk anyukámhoz, olyankor ott aludtunk egyet-egyet, néha hétvégente vagy hétközben, de ha minden nap itt fogunk élni, el se fogunk férni, majd versenyezhetünk a meleg vízért(ha öten megfürdünk a hatodiknak nincs meleg víz,csak órákkal később..) és had ne soroljam..

Ami zavar az az, hogy tudom, hogy mindenbe bele fog szólni, már most úgy kezel, minthogyha életemben nem láttam volna még gyereket(van 2 unokahúgom, nagyon nagyon sokat vigyáztam rájuk, voltam bébiszitter... és ő ezt tudja), a páromat próbálja zsinóron rángatni és már most mindenbe beleszól(pl. tegnap ezt mondta nekem: "remélem segítesz rábeszélni a T.(nevezzük így a páromat), hogy kifesse a szobátokat szombaton.." Ja meg a legjobb.. Ezt is nekem mondta : "mondtam T.-nak, hogy találtam ágyneműtartót az ágy alá, vegyétek meg szépen, hogy minden elférjen a szobában.."). Velem szemben nagyon rosszindulatú. Ja meg a legjobb, hogy az öccse és a mi szobánk között egy vékony fal van, minden áthallatszik.. Ha sír a gyerek nem készíthetjük ki a testvérét, de anyósom erre azt találta ki, hogy vannak nagyon szuper hangszigetelő hungarocellek szigeteljük körbe a szobát és fessük ki... Ugyanúgy áthallatszana és akkor már inkább a saját házamra költöm, a mamánál nem zavarna senkit a gyerek, de az anyósom nagyon nem akarja, hogy odaköltözzünk mert, idézem " Ismerem a mamát, laktam vele 3 évig, mindenbe csak beleszól, örökké pakol, nem volt tőle egy nyugodt napunk sem.." (pedig egy végtelenül aranyos néni, szeret beleszólni néhány dologba, de ha rászól a párom ő legalább csendben marad:))

Pedig a mama is örülne, ha lenne aki főzne, sütne és nem lenne egyedül sem...

Mit csináljunk?? Segítenétek?? El lehet viselni az anyóst így, tavaszig??(január végére vagyok kiírva) Van aki volt hasonló helyzetben??

Kicsit hosszú lett, bocsi..

Előre köszönöm az összes értelmes választ!:)

2011. júl. 28. 07:24
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
70%

Sztm az, hogy szétszerelitek a bútorokat és elviszitek egy raktárba vagy egy zárt garázsba nem gáz, ez nem jutott eszetekbe?A havi bérleti költsége sztm nem lehet több 10.000-nél vidéken és akkor költözhettek a nagyihoz.Vagy ha már ő ilyen egy időre nem lehet elhelyezni a te szüleidnél?

Én nem maradnék terhesen emellett a nő mellett, és megoldanám.

Az én anyósom is mindenbe beleszól, mert már nem huszonévesek vagyunk hanem mindketten 30-asok.

Figyelj, nem akarok a vulgáris nő antifényében tetszelegni, de hidd el nekem, rohadtul ki tudja készíteni az ilyesmi az embert.

Ha nem költöztök el előbb utóbb szét fogtok menni, nálunk is sanszos volt.

Ne újíts semmit a lakásán a sajátoddal foglalkozz.

Igen a bab kicsit korán jött de ez csak a ti dolgotok, ha úgy döntöttetek hogy megtartjátok és vállaljátok érte a felelősséget ez csak rátok tartozik.

Én nem várnék a költözéssel, most őszintén a bútorokat meg meg lehet oldani.

A te szüleid, barátok, garázs, raktár stb, egy léc mindenkinél elfér.Anno a mi cuccunk öt különböző helyen volt, de inkább ez és a nyugalom.

2011. júl. 28. 07:54
 12/32 anonim ***** válasza:
70%
Ne haragudj meg hogy ezt mondom de előtted egy totál egyszerű helyzet van. Te vagy aki túlbonyolítja. Szóval nem látod a fától az erdőt.Ha elmehetsz a nagymamához? Akkor a bútor kérdés már egyszerű. Lehet hogy meglehet vele beszélni hogy pakolja ki. Ha befogad akkor nem lehet olyan rossz.Vagy tárold anyudéknál. Te ki vagy borulva és minnél előbb elkellene szabadulnod onnan. Ez csak egyre rosszabb lesz. Sokkal jobb külön élni, és akkor nem lesz aki ugráltatja a párod hogy fessen ki. Szóval végy egy nagy levegőt is költözzetek.
2011. júl. 28. 07:54
 13/32 A kérdező kommentje:

Kedves 07:50!:)

Saját házunkat újítjuk, csak ez a dolog nagyon nagyon összetett...

Ha mi innen elmegyünk, akkor közölte az anyósom, hogy szabadon ereszti a lovakat, kidobálja a cuccainkat..

A lovaknak már készül a hely az új háznál, ők biztosan át lesznek költöztetve mivel itthon vagyok én el tudom látni majd őket, de a ház nagyon nincs olyan állapotban, hogy beköltözzek pocakosan.. Ha nem jönne a baba, beköltöznénk, de így azért féltem magunkat, mégis csak laktak benne előtte...

Beszéltem a párommal, már csak 1-2hónap és átköltözünk valahogy:)

2011. júl. 28. 07:56
 14/32 anonim ***** válasza:
70%
Egyébként nagyon mocskos dolog, hogy zsarol titeket. Már csak ezért sem maradnék.
2011. júl. 28. 08:00
 15/32 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy én is túlbonyolítom, de azért nem mindegy, hogy hol lakik az ember pocakosan és kíváncsi vagyok más véleményére, hogy ki mit tenne a helyemben..
2011. júl. 28. 08:00
 16/32 anonim ***** válasza:
70%
Ez esetben kitartás, ez az 1-2 hónap sem lesz könnyű. Anyóssal meg "akaszd össze nyugodtan a bajuszt", nem hagyd magad. Zsarol? Felháborító! Nem csak téged zsarol, hanem a saját fiát is fújj.
2011. júl. 28. 08:01
 17/32 A kérdező kommentje:

Hát az, gusztustalan.. Meg nem eszem meg a disznó húst, már gyerek korom óta.. Mindig rosszul voltam tőle, nem tehetek róla.. Amióta itt élünk disznó van disznóval... A szagát sem bírom, nem tehetek róla, ilyenkor a párom beugrik a boltba, hoz valami gyorsfagyasztott cuccot, vagy csirkemellet, hogy én is egyek valamit ha végez a munkával.

Én nem főzhetek, nem segíthetek semmit, csak ha nem felel meg a kaja.. De olyankor jön, hogy "Minek kell az a fagyasztott pulykamell??" "Miért nem jó ez? Miért pazarlod az olajat? Ezt is meg lehet enni.."

2011. júl. 28. 08:04
 18/32 anonim ***** válasza:
53%
Én nem tűrném el így az anyóst.Nem lehetne a bútorokat tényleg a szüleidnél hagyni? Ti meg mennétek a nagyihoz. Én minden követ megmozgatnék hogy elmenjek.
2011. júl. 28. 08:12
 19/32 A kérdező kommentje:
Az apámmal nem tartom a kapcsolatot, anyukám pedig panellakásban él egyedül, de majd megoldom a bútorokat:)
2011. júl. 28. 08:12
 20/32 anonim ***** válasza:
70%
Költözzetek, egyértelmű. De azért kicsit nézz magadba is, és tegyél föl magadnak kérdéseket. Te mit tettél le az asztalra azonkívül, hogy teherbe estél 20 évesen? Szó szerint: te beszállsz a konyhapénzbe? Ők a disznót szeretik, miért változtatnának a kedvedért, ha eszük és szeretet nincs hozzá a részükről? Venni, lovakat, bútort, amíg nincs hol laknotok? Teljesen összekevertétek a sorrendet, ebből van az iszonyat kavarodás. Megszökhetsz onnan, de akkor neked kell az életeteket irányítani. A nagyi biztos aranyos, de vele is lesznek majd gondok, mert neki is megvan a maga szokásrendje. Értelmesnek gondolom a válaszomat, habár nem kíméltelek, ne haragudj. De a dolgokkal szembe kell nézni. Nagyon szorítok, hogy alakuljanak jól a viszonyaitok.
2011. júl. 28. 08:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!